thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?f=149&t=7397&p=227171
Takže tohle by chtělo opravit. Jen mne postrčte jak.FroziKk wrote:Mám za to, že se to děje, když si nehodíš na to jejich charm person nebo co to je... už se mi to taky párkrát stalo.
Takže tohle by chtělo opravit. Jen mne postrčte jak.FroziKk wrote:Mám za to, že se to děje, když si nehodíš na to jejich charm person nebo co to je... už se mi to taky párkrát stalo.
Kdyz je nastavene jako nepratelska akce, tak zbytek frakce se na TEbe sebehne a zabije/pokusi zabit. Navic pokud pouzijes na obchodnika, tak je schopen (s ohledem na trvani) se na Tebe vrhnout vprostred rozhovoru.kucik wrote:Proč se to kouzlo nepovažuje za nepřátelskou akci?
Nezkousel jsem to - ale rekl bych ze ano.kucik wrote:To můžu házet na všechny ve městě a nic se neděje?
To je záměr že to není nepřátelské, pomocí toho můžeš u obchodníků dosáhnout lepší ceny.kucik wrote: Proč se to kouzlo nepovažuje za nepřátelskou akci? To můžu házet na všechny ve městě a nic se neděje?
To platilo i dříve. Jen mi přijde divné přijít do obchodu s tím že ,,já si tu na vás něco zakouzlím, abych na vás vydělal. Pokud se mi to nepovede, tak si toho nevšímejte."Shaman88 wrote: To je záměr že to není nepřátelské, pomocí toho můžeš u obchodníků dosáhnout lepší ceny.
Hlavní problém je v tom, že hráč zpravidla neví, že je charmnutý. A pokud to ví a rozhodne se to ignorovat, tak jsi mu místo postihu dal výhodu.Shaman88 wrote: Charm person změní vztah dané postavy k NPC, proto je naprostý metagaming když postava přesto zaútočí a bude se snažit NPC zabít....
Proto by měl mí charm jen verbální složku, tzn. nezakouzlíš, jen něco řekneš a najednou je na tebe obchodník milý.kucik wrote:To platilo i dříve. Jen mi přijde divné přijít do obchodu s tím že ,,já si tu na vás něco zakouzlím, abych na vás vydělal. Pokud se mi to nepovede, tak si toho nevšímejte."Shaman88 wrote: To je záměr že to není nepřátelské, pomocí toho můžeš u obchodníků dosáhnout lepší ceny.
Počkat, jak to že to neví. Se mu zruší odpor ne?kucik wrote:Hlavní problém je v tom, že hráč zpravidla neví, že je charmnutý. A pokud to ví a rozhodne se to ignorovat, tak jsi mu místo postihu dal výhodu.Shaman88 wrote: Charm person změní vztah dané postavy k NPC, proto je naprostý metagaming když postava přesto zaútočí a bude se snažit NPC zabít....
Minimálně na PC to musí fungovat jinak.
Ano, z popisu chyb je zjevné, že oba hráči pochopili ,,Teď jsem dostal charm a měl bych přestat bojovat."Shaman88 wrote: Počkat, jak to že to neví. Se mu zruší odpor ne?