Cesta nejmenšího odporu se mi líbí, za mě palec nahoru.Rejty wrote:To už by bylo lepší zrušit toulce a dát na luky napevno bonus ke zranění elementem.
Akorát netuším jak vyřešit vrhačky.
Cesta nejmenšího odporu se mi líbí, za mě palec nahoru.Rejty wrote:To už by bylo lepší zrušit toulce a dát na luky napevno bonus ke zranění elementem.
Musím souhlasit, ceny za lvl a především u prestižních povolání jsou dle mě nepřiměřeně vysoké. Navíc rozdíl ceny lvl normálního povolání a prestižního je dost velký. Už teď se hrozím, kde na to budu brát? Chápu vysoké ceny např. vybavení na postavu, lvl by podle mě měl být ale přístupný všem, ať už si zvolili jakékoli povolání bez toho, aby museli trávit hodiny expení v dungách - a ne každý zvládne sólovat nebo složí pokaždé partu. Pro mě je to třeba dost velký problém.KaTo wrote:Vadí mi nesmyslně vysoké (tj. jako na ST) ceny za lvlupy na vyšších lvlech. Nešlo by ceny "zlidštit/zelfit/ztrpasličtit", prostě srovnat na nějakou "normální" úroveň?
Ta exponenciální progrese je strašná - dávat skoro 45 000 za lvl, když minulý lvl byl cca za 33 000? Představa, že za další 2-3 lvly vylezou ceny přes 100 000![]()
????
Za sebe, jako chybu, nevidím ve "velmi, velmi nízkémNalkanar wrote:Boss je tuhá mrcha, imploze a tak, TO nemalé, nesnadná kořist. Poctivě se hlásí, že tam je NWN loot a v následné opravě je loot v zásadě nijaký - málo zlatek, žádný další loot, z bosse zrovna absolutně nic nepadlo, naprosto o ničom. Chtělo by to možná dorovnat odměnu za náročnost dungu...
Molly23 wrote:Vážně musí při krvácení pod 0 hp spadnout mé postavě kalhoty jen proto, že má opasek regenerace?
Jako skripter Ti, bohuzel, pomoci nemohu. Na re-lvl potrebujes DM...Douragon wrote:A já mam rozházený spelly protože je to rozbitý a nikdo se k tomu moc nevyjadřuje...
Musis to rict DM. Tady si to nikdo neprecte, nebo na to zapomene.Douragon wrote:
A já mam rozházený spelly protože je to rozbitý a nikdo se k tomu moc nevyjadřuje...