Jízdní zvěř
Re: Jízdní zvěř
Pokud postava zemře mimo hřbet mounta (ten byl odvolaný), po resnutí nelze mounta znovu vyvolat.
Na vyžádání.
Mount nelze vyvolat ani po restartu. Hlásí to DEBUG: Počet použití vyvolávacího itemu: 0 Došla použití pro tento denkarolina wrote:Pokud postava zemře mimo hřbet mounta (ten byl odvolaný), po resnutí nelze mounta znovu vyvolat.
Na vyžádání.
Ani po meditaci?
Takže se to stalo smrtí postavy? Předtím se vyvolávalo v pohodě?
Ani po meditaci, po ničem. Umřela postav mimo sedlo mounta a prostě už nejde vyvolat.Myrpa wrote:Ani po meditaci?
Na vyžádání.
Mohlo by mi nějaké DMko zjistit tag té rozbité Karolininy smlouvy, poslat mi ho do PM, dát Karolině prachy na nového mounta a tenhle item jí sebrat?
Moje smlouva je v pořádku, já jen hlásím chybu. Diemovi nefunguje.Myrpa wrote:Mohlo by mi nějaké DMko zjistit tag té rozbité Karolininy smlouvy, poslat mi ho do PM, dát Karolině prachy na nového mounta a tenhle item jí sebrat?
Na vyžádání.
Přejmenování mi začlo dělat to samé. Opravím ho. Neměl Diemo mounta přejmenovaného?
Když vjedu na mountovi do interiéru, neshodí mě to ze sedla.
Když v interiéru chci sesednout, napíše to hlášku, že nemůžu tuto akci provést v tomto typu lokace.
Osedlat a slézt z mounta můžu jen v exteriérové lokaci - což je na jednu stranu dobře, akorát je pak divný že vjedu někam do tunelů kde se mi blbě proplétá placeblama a nemůžu slézt, tak zase upalauju tunelama zpět do jinejch lokací kde teda slézt můžu...
No prostě tam chybí ta vychytávka, že mě interiér shodí ze sedla automaticky.
A rozliš v podtemnu co je a není exterier
Když v interiéru chci sesednout, napíše to hlášku, že nemůžu tuto akci provést v tomto typu lokace.
Osedlat a slézt z mounta můžu jen v exteriérové lokaci - což je na jednu stranu dobře, akorát je pak divný že vjedu někam do tunelů kde se mi blbě proplétá placeblama a nemůžu slézt, tak zase upalauju tunelama zpět do jinejch lokací kde teda slézt můžu...
No prostě tam chybí ta vychytávka, že mě interiér shodí ze sedla automaticky.
A rozliš v podtemnu co je a není exterier
Last edited by Bahnak on 13:02 11. Mar 2014, edited 1 time in total.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
- Dark_Sidius
- Šlechtic
Rovněž stejný problém - zkoušeno v bance v Kahzetu - na koni lze vjet do interiéru a ze sedla to neshodí, pokud do interiéru vlezu a chci v něm nasednout, to nelze.
Gerda Rudá
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Náš rod je jako řetěz - jeden slabý článek zatratí všechny.
Titulní strana Knihy Řetězů
Jojo, měl přejmenovaného.Myrpa wrote:Přejmenování mi začlo dělat to samé. Opravím ho. Neměl Diemo mounta přejmenovaného?
Na vyžádání.
Opraveno přejmenovávání, dialogy, jźda v interierech, smrti na koni (doufám, že úspěšně). Ještě jdu do chatu vrátit možnost /c, /f, /h. Příští update modulu.
Šlo by to "vyvolávání" nevázat na nutnost meditů? Se pak člověk uklikne, odvolá moounta a musí čekat do meditu aby ho zase přivolala.
Na vyžádání.
No to nejde právě. Počet použití vyvolávacího itemu : 0 , Došla použití pro tento denRejty wrote:Po odvolání přes rozhovor jej lze normálně opět vyvolat.
Na vyžádání.