CO VAM NA THALII CHYBI?

Napadá Vás něco?

Moderators: DM, WB

Amber
Čestný člen týmu Thalie

Re: CO VAM NA THALII CHYBI?

Post by Amber »

KaTo, barák není nafukovací. :P Někdy taky může být plno, no ne?
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Amber wrote:KaTo, barák není nafukovací. ...
Podívej se do Strašidelného domu v Ivory a tuhle větu mi zopakuj, ju? :ewink: :) :D :D
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Goran
Mistr

Post by Goran »

Nalkanar wrote:Anebo si prostě u Škopku upravte trvání pronájmu a jinak jde jen o to, aby to nehaluzilo jak na ST, kde občas klíč vydržel 2 hodiny, většinou 4, občas i 5.
Teď zdaleka nemyslím jen Škopek. Tam se právě podle mě trvání pronájmu zkracovalo. Ono totiž dle mého není možné najít kompromis mezi "hodím se vyspat a běžím dál" a "tak tohle bude hooodně dlouhý rozhovor". Tedy pokud nepůjde nájem prodloužit, vždy bude někdo naštvaný. Buď budou pokoje neustále někým pronajaté, nebo se postavy budou cítit jako poslíčkové a co hodinu budou odbíhat od RP pro klíče ( a že už mi dochází výmluvy pro takové nelogické odbíhání od důležitých her a rozhovorů)

Amber: Možnost pronajmout na dlouho by o něco zlepšila herní možnosti. Asi je to jedno z východisek ( i když osobně pořád lobuji za prodlužování). Jo tyhle přilognutí jsou někdy "zábavná" :-D. Ale osobně mi příjdou, jako menší problém. Když bych se logl, nebo někdo přilogl, beru to tak, že se to nestalo, postava zmizí za dveře a nic neviděla, jak ale pojmout situaci, kdy si někdo právoplatně pronajme pokoj a jiné postavy tam něco dohrávají? Nemluvě o tom, že při některých hrách může takové právoplatné vejití znamenat prozrazení velice důležitých IC tajemství.

Kato: Pokud by to šlo udělat tak, že dokud je člověk v lokaci pokojů, tak klíč nezmizí, bylo by to úplně ideální. Pokud jde o nástavby, přístavby a podstavby, prostor opravdu trošku dochází, možná až budu movitější něco vymyslím :-D.
Amber
Čestný člen týmu Thalie

Post by Amber »

KaTo wrote:
Amber wrote:KaTo, barák není nafukovací. ...
Podívej se do Strašidelného domu v Ivory a tuhle větu mi zopakuj, ju? :ewink: :) :D :D
Však já jsem zlá, půlku baráků bych zbořila za to, že vypadají vevnitř proporčně jinak než zvenku. :twisted:

Abych byla k tématu:
Chybí mi možnost při zakládání postavy poté, co si hráč vybere model hlavy, aby mohl změnit barvy tetování 1 a 2. Ty totiž u mnohých hlav přiřazují barvu očí a rtů, na druhou stranu je nelze vždy odhadnout předem už při výběru před lognutím, protože pro jednotlivé modely hlav se 1 a 2 střídají co do funkce.
Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.

Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
kucik
Temnota

Post by kucik »

Ono to tam už dříve bylo.

Takže doplněno zjišťování zbývající doby pronájmu, scriptů na prodloužení pronájmu a na zkopírování klíče.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Až se doladí (dotvoří) vše s nejvyšší prioritou, líbilo by se mi, kdyby se na NT zavedla nutnost komponent, k sesílání některých silnějších kouzel vyšších kruhů.
Nejsem si jenom jistý, jestli by to vzhledem ke stávajícím úpravám kouzel, nebylo už tak pro kouzlící povolání moc silné kafe (a jak by to třeba ovlivnilo poměr Černoknežník vs zbytek uživatelů magie, který jak se zdá je už i teď mírně vychýlen ve prospěch prvně jmenovaného :) ).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Proč? :wall:
A upřímně, černokněžník není zase takový terno.
.
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Hm, podle mě je to velice užitečnej suport, do družinky 5+ lidí se rohodně vždy bude hodit, alespoň prskavky uštřej sloty na masshasty a můžou tam naflákat nějakou kontrolu nebo víc bůstů.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Bahnak wrote:Hm, podle mě je to velice užitečnej suport, do družinky 5+ lidí se rohodně vždy bude hodit, alespoň prskavky uštřej sloty na masshasty a můžou tam naflákat nějakou kontrolu nebo víc bůstů.
Souhlas, do party jeho kombo Mass haste a Slow (do bosse) OP-imba, ale jinak to není žádné terno. Musí mít před sebou tanka, jinak si neškrtne (nebo to mandos neumí hrát :lol: :lol: ).
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Chybí mi šípy do luku. Poslední dny nejsou...nejsou...nejsou (ani Karatha, ani Kel). Nemohl by prosím lukař mít dvojnásobnou-trojnásobnou nabídku šípů? Nebo mít ty toulce nevyčerpatelný?

Nejsem si jistý, zda je to dobrá cesta na NT, farmit po krámech 10sec po restartu už i základní výbavu :wall: :wall0: pro postavy.
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

No obyč šípů i 1k4 mají neomezeně, cokolí lepší hádám už asi není základní výbava :wink: :D
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Zatím jsem je nepotkal - barvičky pro kreslení symbolů na zem.
.
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

KaTo wrote:Musí mít před sebou tanka, jinak si neškrtne (nebo to mandos neumí hrát :lol: :lol: ).
Rozdíl mezi char supportem a dex tank buildem ;)
PUF!
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Z obchodů zmizelé rukavice přidávající výcvik. Rukavice válečníka? Tak něco.
.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

Nalkanar wrote:Z obchodů zmizelé rukavice přidávající výcvik. Rukavice válečníka? Tak něco.
Záměr.
Vedoucí týmu Thalie
Post Reply