Zajímavé, že někteří DM tohle odmítají.Rejty wrote:Za mě ať má postava klidně neviditelný plášť, jde jen o ten slot na výbavu, když se někomu na postavě plášť nelíbí, tak proč by musela být ochuzena o bonusy pláště.
CO VAM NA THALII CHYBI?
Re: CO VAM NA THALII CHYBI?
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
DM to odmítali dělat jako výjimku pro jednoho hráče. Pokud se to povolí všeobecně, tak to samozřejmě možné bude.Puxina wrote: Zajímavé, že někteří DM tohle odmítají.
"Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
"But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
Opravdu? Důvod byl zcela jiný Aulusi.Aulus wrote:DM to odmítali dělat jako výjimku pro jednoho hráče. Pokud se to povolí všeobecně, tak to samozřejmě možné bude.Puxina wrote: Zajímavé, že někteří DM tohle odmítají.
Puxina wrote: Bude umožněno používat pláště s neviditelným vzhledem? (mě se opravdu ty NWN pláště děsně nelíbí, jsou jak desky, radši používám ty které jdou přidat na krk postavy u úpravy ošacení)
Amber wrote:Nerada bych viděla ve hře pláště s nulovým vzhledem.![]()
Když už, tak aspoň jako klobouk nebo tu něco-jako-šálu, co jsou v toolsetu...
Puxina wrote: Jo ta šála se ještě dá
A proč ne nulové vzhledy?
A pláště ještě občas bugují, že když si ho postava sundá a sundá oblečení, tak najednou se objeví plášt, ikdyž ho přitom na sobě nemá.
Amber wrote: Je to můj osobní názor.Vidím to podobně jako když si postava ve zbroji přešije model zbroje na róbu dlouhých dámských šatů.
Pokud chceš plášť s nulovým vzhledem, tak ho chceš jen kvůli bonusům, které ti přidá, ale bez ochoty je nějak prezentovat navenek vzhledem. A podle mě to není košer. Možná budou mít ostatní členové Týmu jiný názor, to nevím.
Takže?kucik wrote:Já jsem proti neviditelným plášťům. Prostě buď chci bonusy z pláště, tak bude moje postava nosit plášť, nebo se mi nelíbí natolik, že ho oželim.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
...takže tu (zase) jen prudíš.Puxina wrote:Takže?
Jasně ti oba řekli, že oni osobně jsou proti neviditelným plášťům, ale pokud WB a zbytek týmu rozhodne jinak, nic s tím neudělají.
Kterému písmenku jsi nerozumněl?
P.S.
Víc úprav směrem k Vanila WoW pls!
Ještě vypínatelný helmy, bych hned po pláštích, prosil
Už teď mi chybí, jak jsou mojí postavě omezovány vlasy v rozletu, když běží a musí mít nasazenou helmici! Ve filmech hlavní hrdinové taky helmice sundavají, aby vypadali dobře do kamery, ne?!
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Mě by se to třeba líbilo no.KaTo wrote:...takže tu (zase) jen prudíš.Puxina wrote:Takže?
Jasně ti oba řekli, že oni osobně jsou proti neviditelným plášťům, ale pokud WB a zbytek týmu rozhodne jinak, nic s tím neudělají.
Kterému písmenku jsi nerozumněl?
P.S.
Víc úprav směrem k Vanila WoW pls!
Ještě vypínatelný helmy, bych hned po pláštích, prosilzavést.
Už teď mi chybí, jak jsou mojí postavě omezovány vlasy v rozletu, když běží a musí mít nasazenou helmici! Ve filmech hlavní hrdinové taky helmice sundavají, aby vypadali dobře do kamery, ne?!
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod
Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Pokud vím, tak ani já, ani Amber nejsme DM.Puxina wrote: Zajímavé, že někteří DM tohle odmítají.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Nemáš dost fantazie! Kdybys ji použil, tak si vás dva jako DM představíš!kucik wrote:Pokud vím, tak ani já, ani Amber nejsme DM.Puxina wrote: Zajímavé, že někteří DM tohle odmítají.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Ehm... Ale Amber přeci je DM!KaTo wrote:Nemáš dost fantazie! Kdybys ji použil, tak si vás dva jako DM představíš!kucik wrote:Pokud vím, tak ani já, ani Amber nejsme DM.Puxina wrote: Zajímavé, že někteří DM tohle odmítají.![]()
![]()
Na vyžádání.
No jo, ale jméno má oranžový 
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Tohle by šlo, zkusím se na to podívat.kokosak wrote:Já chci vypínatelný štíty a nastavení tak, abych moh vzít do každý ruky jeden.
Doufám, že to nemyslíš vážně?Shaman88 wrote:Tohle by šlo, zkusím se na to podívat.kokosak wrote:Já chci vypínatelný štíty a nastavení tak, abych moh vzít do každý ruky jeden.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Proč?J.F.Payne wrote:Doufám, že to nemyslíš vážně?Shaman88 wrote:Tohle by šlo, zkusím se na to podívat.kokosak wrote:Já chci vypínatelný štíty a nastavení tak, abych moh vzít do každý ruky jeden.
Proc by ne? Dvakrat bonus do OC, kdo by nechtel?J.F.Payne wrote:Doufám, že to nemyslíš vážně?Shaman88 wrote:Tohle by šlo, zkusím se na to podívat.kokosak wrote:Já chci vypínatelný štíty a nastavení tak, abych moh vzít do každý ruky jeden.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Protože je to holej nesmysl.Shaman88 wrote:Proč?
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
No plácnul sem to jako největší hovadinu, co mě mohla napadnout....J.F.Payne wrote:Doufám, že to nemyslíš vážně?
PUF!