Hleda se dobrovolnik na tvorbu!!!

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Hleda se dobrovolnik na tvorbu!!!

Post by Rejty »

Hleda se dobrovolnik na tvorbu lokaci plujicich lodi. Pristavy po dohode zaslu, aby byl vzhled lodi sjednoceny... Zajemci necht se ozvou do PM a nebo na ICQ.
Vedoucí týmu Thalie
Hacanus
Obyvatel

Re: Hleda se dobrovolnik na tvorbu!!!

Post by Hacanus »

No ja bych to rad skusil snad mi Daanri helfne s toolsetem pak se rad zapojim :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

nevim jak ty lode ale rad bych skusil udelat nejake lokace jestli je to potreba :D
Asshen Shugarr "Drakobijce" - bojovnik oslehany plameny mnoha bitev, neformalni brucoun, nekdy dost naladovy se zalibou v nejapnych zertech, boji, kriku umirajicich a krvi ..
Esstarriol Eldarrhean - moudry carodej z lesu Prahvozdu bojujici proti temnym silam, patrajici po vrazich svych rodicu.
Rejty
Vedoucí týmu Thalie

Post by Rejty »

No, brzo, uz jsem si je musel udelat sam. :lol: Ozvi se Daanrimu na pomoc s lokacema.
Vedoucí týmu Thalie
Hacanus
Obyvatel

Post by Hacanus »

Rika se radsi pozde nez nikda :D :D :D
Vytahnu Daanriho na par piv a dohodneme to :D :D
Majky
Nováček

Post by Majky »

Zdravim damy, po debate s Daanrim, podla vsetkeho, by som sa mal pridat do tymu pre tvorbu lokacii. Zatial som nove ucho na Thalii, ale nejake koderske znalosti som si priniesol, kedze sa tym zivim :roll: . Cas ukaze.
Face the truth, take a look into the world of NWN and soon you realize whether you are a hero or a foe.
Locked