Zase já... - nevidím objekty

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Ragmon
Měšťan

Re: Zase já... - nevidím objekty

Post by Ragmon »

Dámy a pánové, znovu jsem vše nainstaloval, dle instrukcí... a pořád to nevidim. Nevidim portál, nevidim plášť. Mohl by sem někdo naházet odkazy na to, co se všechno má nakopírovat do nwn složky? Protože je jasné, že stránky jsou zastaralé. A hledat to tady po fóru všechno se fakt nedá.
Mám:
cep_24_a.rar
nt_master_09.tlk
nt_c_140411.rar
nt_haks.zip
areamusic.rar
bard_music.rar
combatmusic.rar
music.ntonly.rar

To jsou všechny povinné věci. nt_c_140411 je dokonce novější verze nalezená tady na foru. Tohle všechno tam mam. V čem je tedy problém?
Problém je, že nevidím port v základní lokaci (ostrov, kde sněží) nevidím také plášť, co mám na sobě a v inventáři není jeho ikona. Ze screenu vidíte, jak mi chybí textury na domech. Ale jen někde. Tak čím to zase sakra je?

Edit: Textury na domech jsem nezkontroloval po reinstalaci, jelikož nevidím ani portál, abych se někam dál dostal.
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Myrpa
Rytíř

Post by Myrpa »

A když spustíš dxdiag (ve Start to napsat do kolonky "Hledat programy"), v záložce Zobrazení máš Název, Typ čipu.
Můžeš to sem napsat?

Hrát si s grafickými zaškrtávátky a posuvníky přímo v nwn graphic options asi zkoušíš, co?

Nevím, co je CEP 2.4a (jestli ten správný). Je to tenhle (odkaz z našeho webu Ke-Stažení)?
http://nwvault.ign.com/View.php?view=ha ... il&id=7849

Tohle jsi stáhl (i když to stejně neřeší textury tilesetu)?
http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtop ... 47#p229247

Ten Karathský tileset je pitomý (mám tu otevřený tool, tak mě tileset slyší a nemůže mě nařknout, že ho pomlouvám za jeho zády) - je náročný, je objemný a načítat všechny jeho resources chce hodně paměti, času. Nevím, jestli to může způsobovat takové problémy jako nenačtení některých textur, ale pitomý je.
karolina
Bůh

Post by karolina »

Můžeš mi prosím tě, udělat screen složky s hakama (podle názvu seřazené) ?
Na vyžádání.
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Tam jsem stáhnul ten nejnovější hak, nicméně ty předchozí tam hozené nemám, zkusím to.
Tady máš ty specifikace, ale fakt, kámo, rozjede to nový X-Com, rozjede to Skyrim, rozjede to Metro Last Light, rozjede to Civilizations V, tak mi neřikej, že to nerozjede Thalii.
http://i1279.photobucket.com/albums/y52 ... a7ee03.jpg
Jan Kapres - "Proč se s někým o něco prát, když můžu všechny nutit smíchem řvát?"
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

karolina wrote:Můžeš mi prosím tě, udělat screen složky s hakama (podle názvu seřazené) ?
Ještě tedy přetahuju ty nové, z fóra... předtím jsem je tam taky měl, ale to jsem tam všechno dával dost přeházeně, takže to možná nefungovalo kvůli tomu. Teď to zkusím takhle, a třeba to půjde... ale třeba taky ne. Jestli ne, tak ti ten screen udělám.
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Tak to nefunguje pořád... tady máš ty haky
http://i1279.photobucket.com/albums/y52 ... 34b0ae.png
http://i1279.photobucket.com/albums/y52 ... 709482.jpg
http://i1279.photobucket.com/albums/y52 ... 88e386.jpg

Na jeden se mi to nevešlo... První má jeden společnej s druhým, je to ten uplně nahoře na druhém screenu, podle toho se zorientuj, na 3. je zbytek, co se nevešel do druhého...
kafe
Obyvatel

Post by kafe »

A zkoušel jsi pustit nwconfig a nechat jej udělat prvotní detekci hardwaru + uložení configu?

Já řešil svého času podobný problém, a ačkloliv tohle konkrétně nepomohlo a musel jsem instalačku nakonec přetáhnout z jiného pc, za pokus nic nedáš (pár kliknutí myši).
Pijte mě.
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

nwconfig:
Best, best, best, 64x, best... takže asi tak.
Myrpa
Rytíř

Post by Myrpa »

Tak to zkus stáhnout vše na minimum. A v graphic option přímo v nwn taky. (Mě třeba textury blbnou v souvislosti se zaškrtávátkem Environment mapping blablabla).
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Textury jsou mi dost na nic, když nevidím ten blbej portál na začátku! To je základní problém.
Myrpa
Rytíř

Post by Myrpa »

Haky máš stejné co já. I velikosti. Override zkus vyprázdnit. Všechna grafická nastavení na minimum. Nwn používá k vykreslování openGL, myslím, tak možná zkusit něčím zahejbat v nastevení grafiky v souvislosti s tímhle.
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

Grafický nesmysly pořád nepomůžou s tím, že se mi nezobrazuje placeable, tedy portál z ostrova sněhu kamkoliv jinam.

Edit: Všechno jsem zkoušel na minimum, na maximum... ale prostě to nefachá. Nerozumím NWN, takže netuším, čím to bude... jestli grafika dokáže ovlivnit i placeable nebo ne... Nebo jestli to nečte haky. Fakt nevím. Nicméně na víkend stejně odjíždím, tak o tom třeba popřemýšlejte, čím by to mohlo být a já to po víkendu zase nějak zkusím. Ale jestli to nerozjedu, tak vám všem děkuju za spolupráci, zase to odinstaluju a bylo pěkné si večer pokecat s Olwen a Lensem.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Zapomněl jsi dodat, že elfky u tebe (na monitoru) nosí koně na zádech :D !
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Ragmon
Měšťan

Post by Ragmon »

KaTo wrote:Zapomněl jsi dodat, že elfky u tebe (na monitoru) nosí koně na zádech :D !
Jojo, to taky... Olwen seděla na koni, Lens seděl na koni a na Hiwi seděl kůň... Řezal jsem se sice smíchy asi 5 minut, zvláště když pak popojela a tím přenesla koně na své hlavě, ale pořád to není tak vtipné, jelikož ta hra mi prostě nefunguje.
Shaman88
WB Thalie

Post by Shaman88 »

1) Spust nwmain jako Správce/Administrator
2) Pokud to nepomůže tak nainstaluj toto:
http://nwvault.ign.com/fms/Download.php?id=161910
Locked