Jinak koukám do toolu a longswordů je tam víc, než mercurial longswordů. To samé u obouruč. Nestudoval jsem vlastnosti.
Zbraně a zbroje
Re: Zbraně a zbroje
Tenhle vir se zanesl Mourisson
(A Flambergr je Mercurial Obouruč)
Jinak koukám do toolu a longswordů je tam víc, než mercurial longswordů. To samé u obouruč. Nestudoval jsem vlastnosti.
Ano, Flamberg je NYNÍ mercurial greatesword.
Vtip je v tom, že ještě před pár dny to byl normální obyčejný greatesword, vím to, neboť znám osobu, která jej má ještě v původní verzi.
No a pak to tak trochu vím proto, že jsem tu zbraň psal já...
Vtip je v tom, že ještě před pár dny to byl normální obyčejný greatesword, vím to, neboť znám osobu, která jej má ještě v původní verzi.
No a pak to tak trochu vím proto, že jsem tu zbraň psal já...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Podle mě by mělo mercurial swordů existovat co nejméně, neboť se jedná o zbrań velice přesílenou, vzhledem k tomu, že k jejich použití stačí jediný feat, který nahradí 5 levelů bývalého weaponmastera...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Kozlorubec opět v nabídce a stále s buglou cenou: 2.082.813.110 gp
Taktéž ILR beze změny: 61 level
Odhaduji že properita: "Ticho: TO:26 25% / 3 kola" bude ta, co dělá tu paseku.
Taktéž ILR beze změny: 61 level
Odhaduji že properita: "Ticho: TO:26 25% / 3 kola" bude ta, co dělá tu paseku.
KDVP
Neříkalo se že v krámku budou max. +4 věci? A to obvykle třebas s nějakým postihem?
KDVP
Jo a když jsem u toho tak na povrchu neexistujou obyčejné těžké zbroje, kdežto v podtemnu se prý sehnat dají jak říkal můj tajný nejmenovaný a anonymní zdroj z podtemna.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Anonymní zdroj se tímto omlouvá, +0 těžké zbroje zmizely i podtemnu.
Návrat logicky uvítáme.
Napadá mě tak možná zkusit ještě nabídku ve startovním krámku
Návrat logicky uvítáme.
Napadá mě tak možná zkusit ještě nabídku ve startovním krámku
KDVP
Mohu potvrdit, že ani tam nejsou jestli si to dobře pamatuji.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Aragorova čepel, longsword +5 (ne bonus k útoku, ale vylepšení) s perma ostrostí a několika schopnostmi navíc. Zřejmě chyba.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
- -darkvision-
- Bůh
Mám dotaz/přípomínku ohledně zbrojí.
1) Nějak jsem nezahlédl helmy na AC. U dobrodruha tedy.
2) Dobrodruh postrádá fullpláty. Tj zbroje co maji v zakladu 8ac a k tomu 1 berou z obratnosti.
Určitě jsem neviděl čtyřkový fullpláty. Ale mám pocit že tak celkově tam vůbec nejsou.
1) Nějak jsem nezahlédl helmy na AC. U dobrodruha tedy.
2) Dobrodruh postrádá fullpláty. Tj zbroje co maji v zakladu 8ac a k tomu 1 berou z obratnosti.
Určitě jsem neviděl čtyřkový fullpláty. Ale mám pocit že tak celkově tam vůbec nejsou.
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
1) teprve ted se tam začnou protačet itemy snad, tak se bude pozorovat no
2) fullplaty tam jsou, třeba já mám +5 od dobrodruha na sobě
, ale je fakt že podminkou je dwarf.
Ale viděl jsem tam i +4 fullplat pro nedwarfy
2) fullplaty tam jsou, třeba já mám +5 od dobrodruha na sobě
Ale viděl jsem tam i +4 fullplat pro nedwarfy
KDVP
- -darkvision-
- Bůh
Tak fullplat +5 pro dwarfy je jako kdyby tam nebyl že jóó

O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Jediná +4 o který vím je snad železná kostra co nosím.. ta je docela fajnová. Sem tam se tam objeví i ta casielova duše, evil only, ta taky ujde.. ale už jsem ji nějakou dobu neviděl.
Dnes tam železná duše byla. Zrovna jsme o ní uvažoval, že byh jí koupil
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Mám jeden dotaz ohledně vrhaček.
Vzhledem k novým možnostem jejich využití - jde mi hlavně o feat "brutální vrh" - se staly vrhačky diskutovaným pojmem.
Otázkou pro mne a mnoho jiných lidí je, zda půjdou časem ve hře získat i vrhací zbraně +4 či +5 tak jak je tomu u zbraní střelných či meelee?
A pokud ano, jakým způsobem budou řešeny?
- Balení seker do packu po tisících?
- Pouze z dropu jednorázovej stack 99 kusů obdobně jako třeba padá munice?
- Jeden kus zbraně s neomezenou kvantitou?
Předem díky, zajímá mě jen jak vypadá idea.
Vzhledem k novým možnostem jejich využití - jde mi hlavně o feat "brutální vrh" - se staly vrhačky diskutovaným pojmem.
Otázkou pro mne a mnoho jiných lidí je, zda půjdou časem ve hře získat i vrhací zbraně +4 či +5 tak jak je tomu u zbraní střelných či meelee?
A pokud ano, jakým způsobem budou řešeny?
- Balení seker do packu po tisících?
- Pouze z dropu jednorázovej stack 99 kusů obdobně jako třeba padá munice?
- Jeden kus zbraně s neomezenou kvantitou?
Předem díky, zajímá mě jen jak vypadá idea.
KDVP