DRUHY VELKY LETNI SRAZ THALIE
Re: DRUHY VELKY LETNI SRAZ THALIE
Muzu oba, volno se dycky nak posefi. Doufam jenom ze na ten hnusnej kopec uz jezdi lanovka, minule sem tam malem nechal plice 
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
to byl kopec? myslel sem že děláme horolezecký výstup 
jsem uctívač démonů
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
jsem otec tvé smrti
já vyvolávám dávné zlo
já kontroluji každý jeho nádech
já podněcuji vaše neštěstí
zrozením i zabíjením
já vyvolám armageddon
krmen tisícem duší.
na ten kopec (horu) mě už NIKDY NIKDO nedostane, ani po dobrým, ani po zlým, ani lstí...a za potok taky ne !!!
Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
Nesmíš se po cestě napájet na posilněnou... pak ti těžknou nohyphotter wrote:na ten kopec (horu) mě už NIKDY NIKDO nedostane, ani po dobrým, ani po zlým, ani lstí...a za potok taky ne !!!
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Bude nova disciplina - vystup na kopec s panem Photterem. 
Vedoucí týmu Thalie
leda s photterem v ruksaku, pěšky ani náhodou
Jestli ten konec vyjedes na kole, tak pohoda, ostatni musi pesky. 
Vedoucí týmu Thalie
Tupohlav vyřešit tvůj malá problémphotter wrote:leda s photterem v ruksaku, pěšky ani náhodou
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Tam bude berserk nebo aspon igor, si muzes nechat udelat nositka a doufat ze te z nich nevysoupne knezkaigor wrote:Tupohlav vyřešit tvůj malá problémphotter wrote:leda s photterem v ruksaku, pěšky ani náhodou
Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
...nebo DMkaZyga wrote:Tam bude berserk nebo aspon igor, si muzes nechat udelat nositka a doufat ze te z nich nevysoupne knezka
neserte !
No hlasoval jsem druhej termín, protože ten první je Sázava fest, aspoň myslim, a letos bych na něj chtěl vyrazit. Zatím to ale není 100%ní...s=azava i sraz
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"