Aulus wrote:-darkvision- wrote:
Za sebe a své Zau'ndary mohu říci že jsme to provedli pouze jednou a to před XY týdny, kdy se řešilo že tam někdo pak umřel na past. Proto mě tyto věty celkem uráží.
(A to je přesně to za co dostanu BAN, Dm, zde ty Aule si uvedl nepřesnou (dle mého lživou) informaci. Hází to tak na nás špínu, jako kdybychom to tam pojížděli obden - při tom jsme tam byli jednou a pouze jednou ty kočovníky pojeli)
Opakovat se nebudou, pokud se přidají ohniště a imho od té doby se to ani neopakovalo.
Dobře Dárku, pak mi tedy vysvětli, proč jste byli tak razantně proti tomu, aby se tam to ohniště nechalo, ale v neaktivní podobě. Jediná šance, jak toho ohniště můžete využít, je vyzabíjení kočovníků. Pokud je nezabíjíte, pak to ohniště logicky ani nevyužíváte. Proč vám tedy tolik záleží, aby tam bylo zachováno?
Navíc asi špatně chápeš pojem "lež". Je docela možné, že jsem si odvodil z vaší argumentace chybné informace, pořád to ale rozhodně není lež. Lež je záměrná mystifikace. Vidíš snad v mých prohlášeních nějaký záměr na tvém očernění?
Moment moment moment.. já jsem loboval aby to ohniště tam zůstalo? Kde..
Podívej, mě je jedno jestli tam to ohniště bude nebude a v jaké podobě tam bude. Já jsem pouze řekl že pokud se nepřidají jiná ohniště a my tamtudy budeme procházet a budeme potřebovat se vyspat, tak hold to vybijem a vyspíme se, ALE POZOR (čti prosím) zároven já i bahnak jsme tu několikrát zmínili že na povrch při aktuálním nastavení (málo ohnist) nás tam nic netáhne. A že od té doby jsme tam ani nebyli. (Já vím že vedle je Ivory a me to třeba je proti srsti to tam vybíjet, ale když mě tým neposlouchá že tu je málo ohnist, tak jak si mám poradit - bud tam nechodit a nebo to vybít). A co já dělám? Na povrch nechodím. Naposledy na creepu jsem tam byl a to bylo ještě úplně nekde jinde, snad safari nebo kde, netuším, sám bych tam netrefil, jen jsem se vezl ve skupine.
Shrnuto podtrženo, je mi úplně jedno jestli tam bude nebo ne. Budu jen rád když aktivní ohniste přesunete jinam, to jsem psal například dnes i Frynovi tady někde na foru.
Jelikož říkáš, nebo si řekl abych byl přesný:
-------
... aha nestojíš ani o mou odpoved, nebot než ji stihnu napsat, dostanu ten slíbenej BAN..
Tomu říkám chování hlavního Dm na úrovni.
Nashledanou