Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

pavad
Bůh

Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Post by pavad »

sandoftime wrote:Recenze na GoT
Specialne ta "inglish" je vyborna! :D
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

pavad wrote:
sandoftime wrote:Recenze na GoT
Specialne ta "inglish" je vyborna! :D
Neznáš "fuk" - "fúzní univerzální kvér" :lol: :lol: ?
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Molly23
Ďábel

Post by Molly23 »

Tak po dlouhé době jsem narazil na šíleně absurdní film, který je ... no osobitý :D
Japonský western, ve kterém si zahrál i Quentine Tarantino. :lol:
http://www.csfd.cz/film/229980-nemilosrdny-strelec/
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
Molly23 alias Mišák

▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

Casey Jones

Fan snímek pro jednoho z hrdinů ze settingu ninja želv.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Jachym
Rytíř

Post by Jachym »

https://www.youtube.com/watch?v=L6M0Lrfwvng
Nějaké divné reakce mají, já teda nikdy u toho netleskám, a už vůbec ne při zabíjení.
Menhiri Dierta
Aillen
Urozený

Post by Aillen »

Jachym wrote:https://www.youtube.com/watch?v=L6M0Lrfwvng
Nějaké divné reakce mají, já teda nikdy u toho netleskám, a už vůbec ne při zabíjení.
Možná je to jenom recese, šikovná montáž a ve skutečnosti se dívají na docela něco jiného, třeba módní přehlídku :wink:

Teda taky si nedovedu představit, že bych při sledování filmu tleskala, i kdyby se mi líbil a už vůbec ne při takových drsných scénách.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Mé reakce byly vcelku podobné, takže nevidím problém.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

Po zhlédnutí World War Z jsem nabyl dojmu, že největší katastrofou pro opevněné města, jsou příliš aktivní/amatérští zpěváci.
Jinak ale pěkná "zombiáda" :) , ale taky co čekat, když se na filmu podílel J. Michael Straczynski (autor nejen TV seriálů, ale mimojiné třeba i komiksů).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
KaTo
Ďábel

Post by KaTo »

Fryn wrote:Po zhlédnutí World War Z jsem nabyl dojmu, že....
...že autor nevěděl co chce natočit. Survival horror? Rodinné drama? Thriller? Akční zombíkárnu? Furt nevěděl a tak točil a točil metry filmového materiálu...a ve střižně to pak všechno splácal do jednoho kotouče, jak pejsek a Kočička když vařili dort, a výsledek vrhnul na diváky. Kudlu v kapse mi to neotvíralo, ale jinak zklamání (+ "Brept Škyt" aka hlavní hrdina byl poněkud...pro mě, jako diváka, hereckým výkonem plochý/neuvěřitelný - nevěřil jsem mu nic, co o něm scénář tvrdil že má být, ať se jednalo o "bývalého" špičkového agenta, manžela, atd.).

Ale na spravení chuti - jedno kladné doporučení - Edge of Tomorrow (Na hraně zítřka) - přistihl jsem se při sledování monitoru, že jsem zalitoval, že jsem na to nešel do kina. Po dlouhé době (tj. cca od Enderovy hry :) ) "mainstreamový" film, který mohu (takřka bez výhrad) doporučit a ručit za to doporučení svojí kůží. Tvrdá akční scifárna bez velkých zaškobrtnutí a navíc s perfektně umístěnými špetkami humoru (ve stylu Aliens 2 :oops: - jedna z úvodních scén, kdy Cruise dostane přímý rozkaz k nástupu do první linie, na který reaguje hláškou, děkuji vám generále za nabídku, ale... :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ).
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Problém ZETKA je v tom, že původní předloha je "prý" velmi politická. Rejža během točení prý narážel na produkci a ve výsledku je film "prý" sotva 1/100 původní předlohy. Mě se film líbil, ale ano, spád to má nevyrovnaný, pointa filmu mě nějak nevzala, přesto se na to koukat dalo a už jen z povinosti to byla vcelku hezká zombíkárna.

Edge of Tomorrow jsem vychvaloval o pár příspěvků výše a znovu jen za sebe mohu zopakovat: V kině to bylo fakt kůl.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

No konečně jsem viděl hobita, desolation of smaug, a nechápu ty negativní reakce. Sic se peter drží knihy asi stejně jako v předchozí trilogii, pořád je to pěkné. Nemůžu říct, že by nevykrádal sám sebe, protože některé scény jako by z LOTRa vypadly, ale to neznamená nutně špatný film. Do kina bych na to nešel, už holt není doba pána prstenů, ale ten film je skrz na skrz fajn a do busu rozhodně neurazil.
Co se elfasličí romance týká, proč ne? Ostatně Tolkienovo poselství bylo vždycky aby tyhle dvě rasy překonaly nesnášenlivost a legolas a gimli toho jsou důkazem, není to jen o romatickém multikulti úletu. Navíc je to jedno páč Kili stejně umře, tak mu nechte ještě chvíli sličnou elfku.
Konec "dvojky" podtrhuje pěkna skladba, a ačkoliv kvalit May It Be ze společenstva prstenu nedosahuje, k závěru filmu zapadl krásně.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Fryn
DM Thalie

Post by Fryn »

KaTo wrote:...že autor nevěděl co chce natočit. Survival horror? Rodinné drama? Thriller? Akční zombíkárnu? Furt nevěděl a tak točil a točil metry filmového materiálu...a ve střižně to pak všechno splácal do jednoho kotouče, jak pejsek a Kočička když vařili dort, a výsledek vrhnul na diváky. Kudlu v kapse mi to neotvíralo, ale jinak zklamání (+ "Brept Škyt" aka hlavní hrdina byl poněkud...pro mě, jako diváka, hereckým výkonem plochý/neuvěřitelný - nevěřil jsem mu nic, co o něm scénář tvrdil že má být, ať se jednalo o "bývalého" špičkového agenta, manžela, atd.). ...
Já od tohoto snímku nic moc nečekal a tak mě naopak velmi mile překvapil. Film mě přišel od ostatních zombiád trochu atypický a to v pozitivním směru, spád jsem postřehl, projev hlavního hrdiny mi přišel uvěřitelný. Za mě kousek, na který bych se klidně podíval znovu :).
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Jak se mi líbil první díl návratu opiček tak druhý mě vyloženě zklamal.
KDVP
skarbi
Rytíř

Post by skarbi »

To jsem chtěl dneska nadšeně shlédnout BD s prvním dílem a zítra vlítnout do kina na pokračování. To to bylo až tak zlé?
acc.: skarbi
Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
Bahnak
Čestný člen týmu Thalie

Post by Bahnak »

Zas tak hrozné to není, klasickej blockbůster, jen mi ten první díl přišel prostě skvělej a tendle nikoliv, netuším proč, prostě celkovej dojem.
Spoily:

Hodně mi vadila nedotaženost - třeba jsem se za celou dobu nedozvěděl co že to je za zákeřnou chorobu, která sužuje Césarovu milovanou ženu.
- Nevíme ani jak byla vyléčena, byť procesu představování medika je věnováno 5 minut.
- Rekonvalescence opičí manžeky po vleklé nemoci je 24 hodin.
- César po operaci díry v hrudníku a ztrátě velkého množství krve (medička dokonce háže hlášku "Nevím zda přežije, uvidíme") vstává po dvou dnech na nohy a v klidu se mlátí jako by se nechumelilo.
- Opicím nedocházejí při střelbě náboje.
- Lidém také ne.
- Lidé mají pevnou palebnou pozici na vyvýšeném místě, jsou dobře krytí a mají zbraně s výbornou optikou. Proti nim jedou na koních opice které střílejí bez míření od pasu za jízdy. Nechápu jak mohli vůbec trefit ten val, natož jak mohli pozabíjet i nějaké lidi.
- Lidé mají 3 dny na přípravu zbraní, brání osadu před útokem, přesto při útoku nejsou připraveni?
- V opičí vesnici neustále prší, je tam enormní vlhkost, vlastně je to soustavný záběr v tématu dřevo/voda. Promoklá vesnice ale vzplane po jednom škrtnutí sirky.
- Celková idea filmu je podivná, lidé se po 10-ti letech drží v komunitě ohraničené hradbami (hradby proti čemu?), přičemž je více než jasné, že oni už jsou proti viru imunní. Před čím se tedy tak zoufale brání?
- K životu zničeho nic potřebují elektřinu. Sice ji nepotřebovali 10 let, ale najednou to bez ní prostě nejde?
- Césaruv syn sice po útoku na Cézara najde "lidskou zbraň", ale všichni lidé, kteří by ji mohli zmáčknout jsou nahoře u něj, i dementovi by došlo že střílela opice, těm chytřejším jedincům by rovnou docvaklo že to byl Koba.
- Jo a nesedl mi tady Gary Oldman, v temném rytíři coby šéf policie fajn, ale coby šéf komunity lidí co přežili vyhlazení lidstva byl velmi nepřesvědčivý.
KDVP
Post Reply