SMAZAT: NPC utočí sami na sebe a na postavy.
SMAZAT: NPC utočí sami na sebe a na postavy.
Prosím o vytažení z podsvětí postavy Kethszia a Vuradusch Sharain kterého má postava Kethszia chtěla oživit na požádání pošlu screen který vše dokládá nejde mi sem přidat.
Re: Hlásím hromadnou chybu NPC utočí sami na sebe a na postavy.
A co přesně se stalo? Z předmětu ani popisu jsem to nepochopil.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
To vypadá na zblbnutí frakce dole, což jsem odtušil z následného výše.
I´m pixel-based fantasy, a man who is stoic. I hack and slash, who the heck´s more heroic?
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Xzar: "I know of dragons with feet like rabbits, 'tis true, I swear." (In memoriam - died 1369 DR)
Yoshimo: "Hiiiii yah! Heh, tourists love that stuff."
Divinity: Original Sin - The talent Pet Pal allows you to speak to animals. Bark, bark. Moo.
Tahle chyba tuším byla už na ST nějaký čas. Jsou to špatně nastavené, nebo nějak rozhašené frakce. NPC se prostě utrhnou, začnou se navzájem vybíjet (hosté v hospodě, hosty v hospodě, gardisti stráže a společně pak obyvatele atd.). Teď jsou asi nebezpeční i hráčským postavám.
Přišla jsem do chrámu oživit tu druhou postavu jenže jak mile kněžka začala čarovat vrhli se na ní jiná NPC a tohle se děje po celém podtemnu jen tentokrát zaútočili i na mě.kucik wrote:A co přesně se stalo? Z předmětu ani popisu jsem to nepochopil.
Ano přesně jak Goran popisuje jenže seslali jakýsi chapadla a ty dostali i mě.Goran wrote:Tahle chyba tuším byla už na ST nějaký čas. Jsou to špatně nastavené, nebo nějak rozhašené frakce. NPC se prostě utrhnou, začnou se navzájem vybíjet (hosté v hospodě, hosty v hospodě, gardisti stráže a společně pak obyvatele atd.). Teď jsou asi nebezpeční i hráčským postavám.
Evard's black (spiked) tentacles (of forced intrusions). Nehezky zpusob smrti...May wrote:Ano přesně jak Goran popisuje jenže seslali jakýsi chapadla a ty dostali i mě.Goran wrote:Tahle chyba tuším byla už na ST nějaký čas. Jsou to špatně nastavené, nebo nějak rozhašené frakce. NPC se prostě utrhnou, začnou se navzájem vybíjet (hosté v hospodě, hosty v hospodě, gardisti stráže a společně pak obyvatele atd.). Teď jsou asi nebezpeční i hráčským postavám.
http://oots.wikia.com/wiki/Evan%27s_Spi ... _Intrusion
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Aha. Že by mělo kouzlo špatně nastaveno hostile setting? Co ona to sesílá? Resurection, nebo raise dead? Leda by nějak něčim zasáhla jiné NPC.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Máš na Mailu sreen toho co se přesně stalo.kucik wrote:Aha. Že by mělo kouzlo špatně nastaveno hostile setting? Co ona to sesílá? Resurection, nebo raise dead? Leda by nějak něčim zasáhla jiné NPC.
Jinak nemohl by mě tedy někdo vytáhnout z podsvětí? 
Občas blbla na ST stráž v aréně, nebo správce a stráž v dílně, ale o chrámu a špatných frakcích slyším prvně, a to jsem tam zvedal kdekoho...
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
No fakt mám screen kterej to dokládá jen mi sem nejde dát.Bahnak wrote:Občas blbla na ST stráž v aréně, nebo správce a stráž v dílně, ale o chrámu a špatných frakcích slyším prvně, a to jsem tam zvedal kdekoho...
Tenhle problem jsem nastartoval ja už podruhé. Průběh je nasledující: Vtělení se do NPC v hospodě podtemnu, opuštění lokace, návrat = Revoluce.
Po návratu se a frakce poblbnou a jakmile pak někdo vstoupí do jiné lokace v podtemnu tak se stane totéž...
EDIT: Je to jenom u mě nebo i ostatní vidí? Že tenhle příspěvek napsal Bahnak??? Btw jsem Sielencer, ale v prispevku vidim ikonku i jmeno Bahnaka a na foru vidim taky že poslední reagoval Bahnak...
Po návratu se a frakce poblbnou a jakmile pak někdo vstoupí do jiné lokace v podtemnu tak se stane totéž...
EDIT: Je to jenom u mě nebo i ostatní vidí? Že tenhle příspěvek napsal Bahnak??? Btw jsem Sielencer, ale v prispevku vidim ikonku i jmeno Bahnaka a na foru vidim taky že poslední reagoval Bahnak...
KDVP
Jo přesně tenhle problém. A vidím tě jako Bahňaka taky.Bahnak wrote:Tenhle problem jsem nastartoval ja už podruhé. Průběh je nasledující: Vtělení se do NPC v hospodě podtemnu, opuštění lokace, návrat = Revoluce.
Mohl by mě prosím někdo vytáhnout z toho podsvětííí?