VYSVĚTLENO: Nefunkční lektvary
VYSVĚTLENO: Nefunkční lektvary
Nezafungoval mi bylinkový elixir a to mě zabilo.
Re: Nefunkční lektvary
Nevypil jsi jich přes limit? Pokud lektvary používáš příliš mnohokrát za meditaci, přestávají fungovat. Sleduj hlášky v logu.
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
To právě ne...J.F.Payne wrote:Nevypil jsi jich přes limit? Pokud lektvary používáš příliš mnohokrát za meditaci, přestávají fungovat. Sleduj hlášky v logu.
No ostarním ty lektvary fungují, tak bude zřejmě chyba někde u tebe a ne v tom lektvaru....
Na vyžádání.
Tedy nevím co jsem mohla udělat špatně...Nepřečerpala jsem limit a normálně jsem na liště klikala na ten lektvar ale nic se nedělo...karolina wrote:No ostarním ty lektvary fungují, tak bude zřejmě chyba někde u tebe a ne v tom lektvaru....
Nefungoval lektvar který jsi požila, nebo ses toho lektvaru ani nenapila?May wrote:Tedy nevím co jsem mohla udělat špatně...Nepřečerpala jsem limit a normálně jsem na liště klikala na ten lektvar ale nic se nedělo...karolina wrote:No ostarním ty lektvary fungují, tak bude zřejmě chyba někde u tebe a ne v tom lektvaru....
Na vyžádání.
je mozny ze sic klepnes na klavesu ale malo, to se mi taky nekdy stava a tim se nic nestane
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
Nebo Tvou postavu nekdo zalepil do nejakeho veseleho kouzla ci omamil... Dalsi moznosti je lag na spojeni - velmi oblibeny.rosnicka wrote:je mozny ze sic klepnes na klavesu ale malo, to se mi taky nekdy stava a tim se nic nestane
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Ne to nebyloNalkanar wrote:Nebylo to na nové postavě?
No neviděla jsem zda to ta postava pije jelikož byla v hloučku příšer.karolina wrote:Nefungoval lektvar který jsi požila, nebo ses toho lektvaru ani nenapila?May wrote:Tedy nevím co jsem mohla udělat špatně...Nepřečerpala jsem limit a normálně jsem na liště klikala na ten lektvar ale nic se nedělo...karolina wrote:No ostarním ty lektvary fungují, tak bude zřejmě chyba někde u tebe a ne v tom lektvaru....
Byla omamámená chvíli před tím když ale pila lektvar už nad sebou neměla asi pět vteřin tyyy...Hvězdičky.pavad wrote:Nebo Tvou postavu nekdo zalepil do nejakeho veseleho kouzla ci omamil... Dalsi moznosti je lag na spojeni - velmi oblibeny.rosnicka wrote:je mozny ze sic klepnes na klavesu ale malo, to se mi taky nekdy stava a tim se nic nestane
Last edited by May on 03:09 20. Jul 2014, edited 1 time in total.
Myš je v tomhle spolehlivá...rosnicka wrote:je mozny ze sic klepnes na klavesu ale malo, to se mi taky nekdy stava a tim se nic nestane
Další možnost je prodleva v kole. Klikla jsi na lektvar na začátku kolečka, ale postava se napije až v tom dalším. tj. cca na 5 vteřin se zastaví, kejve se a nedělá naprosto nic. Pokud na začátku dalšího kola ještě žiješ, napije se.
Jak to popisuješ, viděl bych to právě na tuto záležitost
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Asi je záhada vyřešena.Barbar321 wrote:Další možnost je prodleva v kole. Klikla jsi na lektvar na začátku kolečka, ale postava se napije až v tom dalším. tj. cca na 5 vteřin se zastaví, kejve se a nedělá naprosto nic. Pokud na začátku dalšího kola ještě žiješ, napije se.