VYSVĚTLENO: časové expy
VYSVĚTLENO: časové expy
Zdravím. Dnes mi skoro celý den nejdou časové expy , zkoušel jsem zabít kraba a nedostal jsem také nic . Tak nevím nedělal jsem nic divného.
Menhiri Dierta
Re: časové expy
"e="Jachym"]Zdravím. Dnes mi skoro celý den nejdou časové expy , zkoušel jsem zabít kraba a nedostal jsem také nic . Tak nevím nedělal jsem nic divného.[/quote]
"na časovky musis mluvit , v doupatech a bydlistich potvor časovky nejdou ,nejspíš proto že tam máš expy z nich
"na časovky musis mluvit , v doupatech a bydlistich potvor časovky nejdou ,nejspíš proto že tam máš expy z nich
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Lina Arna - zlatooká černovláska
Přesně tak. A vyhledej si k mluvení i kamarády, čísla který pak začnou z časovek padat budou více než zajímavé.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Spíš jestli není problém ve špatně založené postavě nebo třeba ve výběru domén odlišných od povolených pro daného boha.
Měl jsem toto taky. Hrál jsem snad dva dny v pohodě, než se mi zasekly časové expy
Měl jsem toto taky. Hrál jsem snad dva dny v pohodě, než se mi zasekly časové expy
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii