Moje postava ma pasivni imku na jedy z klericky domeny Pavouci. Vsude funguje spravne az na lokaci Doupe Hroznysu v podtemnu. Hazim proti jedu od creepa i bosse.
edit: ted si nejsem jista presnym nazvem lokace, pokud online podtemnaci vi, prosim, upresnete. Dekuji Z mesta Charaxxskou pres divocinu, pod vodopadem smerem ke koboldum.
edit2: Podzemni divocina 4 - doupe hadu
Last edited by Lidda on 15:43 28. Aug 2014, edited 3 times in total.
Zvláštní je, že postava chytla jed jen jednou a od té doby mi vždy po neuspěšném hodu píše "imunita na jed" Takže jsem to nechal plavat.
Na tvém místě bych ještě doplnil, zda-li je to jen občasná záležitost a nebo se tak děje pravidelně
je cosi shnilého ve státě dánském ...ale plíseň je dobrá pro penicilín z hodně léků však bolí hlava ...a tvoří se závislost Vhodný čas na odvykací kůru
V tyhle lokaci jsem byla jen jednou a jed jsem tam chytla hned dvakrat. Normalne mam combat log zaspamovanej ''Immune to poison.'' a ani nedochazi k hodum. U hroznysu jsem hazela, podhodila, dostala jed.
A funguje ta rasová imunita někomu? Ve scriptech pro subrasy jsem o ní totiž nic nenašel.
edit: Aha ona je rasová imunita vytržená ze subras a přesunutá do povolání
Nespadla ti třeba kůže? Nebyla jsi v proměně, nebo tak něco?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Shaman88 wrote:Imho já jsem všechny efekty přesunul do povolání... ty jsi zase vše přesouval zpět ale viditelně jsi na něco přeskočil....
Ja jsem nic zpet nepresouval. Porad je to tak, jak jsi to udelal.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.