Jeden detail byl opravdu fajn. Podtemno bych asi moc neresil, Je to jak to je...fyziku realnyho a fantasy sveta nemusi tvurci brat jako srovnatelnou. Za chvili by sme se dostali do neprijemnych detailu, kdy jaka postava pojde dusledkem nekolika letemu horeni prepadenych karava na farem (smok atd) = kravina.... => krapet selskyho rozumu tam je...To ze nesedej fakta znalcu, ...
Bohuzel, ale musim souhlasit s narazkou na tym. Tim nechci nikoho urazit, ani snizovat neci praci, ale mam za to, ze tech kterych se to tyka o tom snad vedej. Nechci tu vyvolavat pohorseni ( + zvyraznovat se na BL).
K nalepkam rypalu, bych napsal jedine: BL - kdo tusi, tusi asi zpravne, kdo nevi oc de, nepotrebuje vedet oc de.
Rad bych zvyraznil postoje tymu. NA foru tady, opravdu muzeme psat svoje nazory se svymi argumenty. Malo kdy se povede prosadit napad, mylsenku atd - (spis zapor). Nikdy sem ve hre nepoznal ovlivneni DM vzhledem k nazorum na foru at sem psal co sem psal. Sice to nekdo muze brat jako jasnou vec (samozrejmost), ale ja si toho cenim. Dalsi vec je, ochotnost (dle moznosti jedincu) rozebrat probllem a dloouze diskutovat na urovni, nekdy.
Ve vysledku: Jako clen tzv BL, mam notorickou nutnost ke vsemu psat svuj (JENOM SVUJ) nazor. Je spousta veci, ktere neuznavam. Prace tymu si cenim, jako kazdej (musim dodat: i tech co uz nejsou cleny). Bohuzel, nektere reakce ze stran zastupcu tymu, mi prijdou arogantni, nespravne atd. Dodatky typu nic ve zlem mi osobne dohani k usmevu ( nic proti tem co ji pouzivaji, sry, nic ve zlem
EDIT: K padreho obrazku - docela umelec