Takže už taky nevím.
Ale ten parametr oSaveVersus bych passnul tak, či tak, ne?
Zkusim nad tim jeste probadat... Jako prvni me napadlo ze kdyz doslo k prejmenovani materskeho skriptu na sp_wallfire.nss, tak jestli neprejmenovat i tyhle - ale ocividne do nich nwn dale saha, takze upravuji spravny... Nevim - nechal bych pacienta na pozorovani...Myrpa wrote:Jo mě nedošlo, že stejně nepůjde srazit. A FALSE by mělo být 0!
Takže už taky nevím.
Ale ten parametr oSaveVersus bych passnul tak, či tak, ne?
Jojo, proto je vhodné dávat prvně !int GetIsImmune(Myrpa wrote:Moje chyba. Byl jsem z toho docela zmaten, až jsem si na chvíli začínal myslet, že je v nwscriptu nějaký pseudodatový typ boolean, když to vrací FALSE a 0 na dva protichůdné resulty. Protože mi nedošlo, že když je něco immuní, tak je jedno, že to vrátí to samé, jako fail, protože se effect stejně neprojeví.
FALSE to vrací místo 2 podle popisu. Při immunitě na to, na co se hází.
Aktualne nemam poneti jaka verze uprav/oprav je prave nahrana na serveru. Tzn. neco ladit v takovemto pripade je jen ztratou casu pri neznalosti tvaru validniho skriptu.Nalkanar wrote:Nemám tucha k čemu jste došli, ale každopádně je to divné. První neúspěch nesrazil. Další neúspěchy ano.
Testovani co jsem delal k tomuto kouzlu ukazalo vysledne efekty (srazeni, polovicni dmg) jez nebyly svazany s vysledky zachrannych hodu. Dalsi testovani jsem vzdal v dusledku smrti tzv. arena bugem (prosba o pomoc bude stale k dohledani, minimalne na neverejne casti fora). O dva tydny pozdeji jsem opustil NT zcela.kucik wrote:Chyba trvá, nebo je opravená?
Ali'Shah al Favrashi-Marfa : Záchranný hod (Reflexy) proti Jed : *neúspěch* :
Ali'Shah al Favrashi-Marfa : Záchranný hod (Reflexy) proti Jed : *neúspěch* :
DEBUG 2: knock-test result = 0
Hod na vydrz, coz je tusim podle pozadavku / popisu NT zmen.Nalkanar wrote:...srážecí část spellu bude považován za "jed".