OPRAVENO: Starý krysodlak
OPRAVENO: Starý krysodlak
Kahzet kanály - boss starý krysodlak.
Zabili jsme ho po velmi dlouhém boji 2 postavy na 3+1. levelu, dostali jsme za nej 1 exp. Za obyčejné krysodlaky jsme přitom měli kolem 50-100 expů.
Zabili jsme ho po velmi dlouhém boji 2 postavy na 3+1. levelu, dostali jsme za nej 1 exp. Za obyčejné krysodlaky jsme přitom měli kolem 50-100 expů.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Re: Starý krysodlak
S Nesq ho chodíme pravidelně a expy sme měly v pořádku. Ale tohle se stává pokud se vcucne DM do bose pak to dá jen 1xp. Nám se to stalo na Stirze.....byli jsme ji poprvé celé to bylo takové "netradiční" co se týče chování NPC. Včetně následného creepu v jiné lokaci a dostali sme za ní 1xp. Následující návštěva byla v pořádku (akorát teda ten bonus za první zabití nebyl).LDamian wrote:Kahzet kanály - boss starý krysodlak.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
V případě přítomnosti DM v bossovi by neměl být ani ten jeden exp. Navíc si myslím, že všichni na klientu už jsou dostatečně dlouho na to, aby věděli, že musí NPC těsně před smrtí opustit.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
Tak to pak nevim.....napadlo mě jestli není něco s nastavením bonusu za první zabití ale my měli u Krysodlaka za první zabití normální xp.Derken- wrote:V případě přítomnosti DM v bossovi by neměl být ani ten jeden exp. Navíc si myslím, že všichni na klientu už jsou dostatečně dlouho na to, aby věděli, že musí NPC těsně před smrtí opustit.
Možná jste ho zabili naopak moc brzy? Není to nastavené s ohledem na tohle?
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Moc brzky zabiti to urcite neni. Testovali jsme s lowbie postavama (2x 2+1) co vsechno se da ubehat a za krasny xp padli vsichni podtemnacky low bossove vcetne Krysodlaka.
- -darkvision-
- Bůh
To bys dostal strop a ten je 1500 nebo 3000xp. Nevím už přesně.Caehan wrote:Možná jste ho zabili naopak moc brzy? Není to nastavené s ohledem na tohle?
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Ten samý problém jsem měla se starým Fertoxem mám i screen..
STejně divný, nehrabal se někdo v nějakém nastavení XP bosů?
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Já nevím, mě to přijde jako nějaký náhodný bug, protože tohle nahlásilo už několik lidí u různých bossů, ale jiným ten stejný boss fungoval dobře. Nemůže to opravdu být vtělením DMka, že třeba pozdě vyskočilo?
Na vyžádání.
Dmko pozdě vyskočilo a několikrát? to se mi zdá nepravděpodobný.karolina wrote:Já nevím, mě to přijde jako nějaký náhodný bug, protože tohle nahlásilo už několik lidí u různých bossů, ale jiným ten stejný boss fungoval dobře. Nemůže to opravdu být vtělením DMka, že třeba pozdě vyskočilo?
Asi se zeptám blbě ale to "několik lidí" byli to i hráči z povrchu nebo jen z podtemna?karolina wrote:Já nevím, mě to přijde jako nějaký náhodný bug, protože tohle nahlásilo už několik lidí u různých bossů, ale jiným ten stejný boss fungoval dobře. Nemůže to opravdu být vtělením DMka, že třeba pozdě vyskočilo?
Takhle byly to různý potvory od různých lidí. Nepamatuju si uplně přesně, ale mám dojem, že to byl mix lidí. Potvory jako třeba Matka klepetnatců, Zmutovaný alchymista ještě něco.. A většinou pak někdo jiný napíše, že měl expy v pořádku. Proto si myslím, že se prostě mohlo stát, že DMko nestihlo vyskočit uplně v čas, nebo se ty expy vtělením DMka nějak sekly. Každopádně nevím, jen tak přemýšlím nahlas. Já si třeba myslím, že i to rozhození frakcí v dungu a následné zezelenání pastí dělá nějaká DM akce, jednou se mi to stalo když u toho byl Galli, vícekrát se nikdo nepřiznal, ale nevím no.
Na vyžádání.
Zelenani pasti dela tusim uspesny charm person od frakce, ktere pasti patri. Coz je imho spatne a meli by jsme to kouzlo z repertoaru monster stahnout 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
To je ten upravenej charm. Ja bych ho zase vratil do funkcniho stavu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.