Vyvolaný přítelíček stále zraněn
Vyvolaný přítelíček stále zraněn
už to nejaký týždeň trvá, že vždy keď vyvolám svojho medveďa, zjaví sa mi v zranenom stave. Čiže má polovicu energie v čudu.Chudák.
Re: Vyvolaný přítelíček stále zraněn
Ale kdyz si odpocines, tak by se mel vylecit. Kdyz je vylecenej, odvolas ho a znovu povolas, tak je zas zranenej?
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
kucik wrote:Ale kdyz si odpocines, tak by se mel vylecit. Kdyz je vylecenej, odvolas ho a znovu povolas, tak je zas zranenej?
Ano,skusil som to a je stale zraneny
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
Hm, a zkusil si ho vylecit a pak vyspat a pak zkusit znova povolat?? kdyz ho odvolavas pres mluveni s nim, tak se pamatuje pocet HP pri odvolavani.
Muzes ho taky nekdy "vylecit" tim, ze ho nechas zabit a po meditaci ho mas znovu nezraneneho. Ale je to vuci nemu dost krute, muze z toho utrpet psychicke trauma
Muzes ho taky nekdy "vylecit" tim, ze ho nechas zabit a po meditaci ho mas znovu nezraneneho. Ale je to vuci nemu dost krute, muze z toho utrpet psychicke trauma
A zase se craftí...
Skúsil som všetko, nič z toho mi nefungujenomis_b wrote:Hm, a zkusil si ho vylecit a pak vyspat a pak zkusit znova povolat?? kdyz ho odvolavas pres mluveni s nim, tak se pamatuje pocet HP pri odvolavani.
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
uf tak jestli se nevyleci i tim, ze zemre a pak ho znova povolas tak pak fakt nevim. A da se lecit vypitim lektvaru?Skipp wrote: Skúsil som všetko, nič z toho mi nefunguje
A zase se craftí...
použitím liečivých balíčkov sa dá vyliečiť,ale to musím zakaždým keď ho povolámnomis_b wrote:uf tak jestli se nevyleci i tim, ze zemre a pak ho znova povolas tak pak fakt nevim. A da se lecit vypitim lektvaru?Skipp wrote: Skúsil som všetko, nič z toho mi nefunguje
urcite musi jit lecit i lektvarySkipp wrote:použitím liečivých balíčkov sa dá vyliečiť,ale to musím zakaždým keď ho povolám
a kdyz ho vylecis a pak znova povolas, tak je opet zraneny?
Terner Matson - ivorsky rybar a lovec
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka
Grul - postrach Ivory
Sice do toho nemám co kecat, ale ano je zraněný
Podle mě je to úplně v něčem jiném, když jsem hrál lesany nikdy se mi nepřivolal zraněnej přítelíček, ať jsem ho odvolal v jakémkoli stavu.
Podle mě je to úplně v něčem jiném, když jsem hrál lesany nikdy se mi nepřivolal zraněnej přítelíček, ať jsem ho odvolal v jakémkoli stavu.
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Kouknu se na to. Jak moc je zraněnej? Je zraněnej pořád stejně? Kolik má hp a kolik mu to vezme?
Aznar wrote:urcite musi jit lecit i lektvarySkipp wrote:použitím liečivých balíčkov sa dá vyliečiť,ale to musím zakaždým keď ho povolám![]()
a kdyz ho vylecis a pak znova povolas, tak je opet zraneny?
to neviem,bo zatial ,ked som uzival lektvar tak iba cez quick slot a to slo len na postavu pouzit ale uz aj tak pouzivam iba lekarnicky - druid je svojim sposobom dobry liecitel tak to vyuzivam..no a přitelička mazlička si vyliečim keď chcem hocikedy ale po povolani je vzdy zraneny
No tak vždy je zraněn a teraz to je 49/76kucik wrote:Kouknu se na to. Jak moc je zraněnej? Je zraněnej pořád stejně? Kolik má hp a kolik mu to vezme?
chudák malá
Tak bude sa to riesit? 
-
Jackouback
- Nováček
Me se to taky stava. Napadlo me...nemohlo by to byt tim ze se mu nevenujes? (to zni teda blbe
) Myslim takovy ty veci po kliknuti na zvire jako "Pohlad pritelicka", "Nakrm" a tak.
Jo, jen jsem se k tomu jeste nedostal.