Díky moc!karolina wrote:OpravenoBahnak wrote: Trezor stále nejde pronajmout.
Poděkování
Re: Poděkování
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Rád bych poděkoval karolině za práci, kteoru jako WB neustále odvádí (ať jde o umísťování prodejců tažných zvířat, dělání obchodníků s nástroji, oznámení před vstupem do lokací, pomoc se zprovozněním trezorů v dílnách).
Pak chci poděkovat nomisovi za práci na craftu.
Neznámému dobrodinci (nejspíš kucik) za úpravu cest lodí do Kelu.
Naposled pak svým občasným společníkům na výpravách, a včerejší skupince s velmi podivným návrhem.
...doplním seznam...
Hráčům Bryse a Johanna za jednu delší výpravu a obecně všem, se kterými ve hře na výpravy chodím a se kterými má postava občas mluví (či je jimi IC ignorována
).
Nakonec pak L_Damianovi za zachránění před šíleným koněm.
Pak chci poděkovat nomisovi za práci na craftu.
Neznámému dobrodinci (nejspíš kucik) za úpravu cest lodí do Kelu.
Naposled pak svým občasným společníkům na výpravách, a včerejší skupince s velmi podivným návrhem.
...doplním seznam...
Hráčům Bryse a Johanna za jednu delší výpravu a obecně všem, se kterými ve hře na výpravy chodím a se kterými má postava občas mluví (či je jimi IC ignorována
Nakonec pak L_Damianovi za zachránění před šíleným koněm.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Tvůrci banky v Kel A Hazru za to, že si dal tu práci se sepsáním dopisů, lejster a účetních záznamů. Velmi mne to dnes pobavilo. 
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Poděkování patří terbee, která ty texty tvořila spolu s mou malou pomocí a já je pak do banky umístnilLDamian wrote:Tvůrci banky v Kel A Hazru za to, že si dal tu práci se sepsáním dopisů, lejster a účetních záznamů. Velmi mne to dnes pobavilo.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Celkově jsou to moc pěkné lokace - banka, hospoda i ten nevěstinec. Bude se mi tam dobře hrát. Díky i tobě.Puxina wrote:Poděkování patří terbee, která ty texty tvořila spolu s mou malou pomocí a já je pak do banky umístnilLDamian wrote:Tvůrci banky v Kel A Hazru za to, že si dal tu práci se sepsáním dopisů, lejster a účetních záznamů. Velmi mne to dnes pobavilo.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Děkuji všem, kteří pomáhají Fioně s provedením jejího dílka. Morus musí být potěšen 
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
- -darkvision-
- Bůh
Strašně velké díky Nomisovi a všem ostatním co makají na craftu a i těm kteří se snaží odstranit chyby.. Díííky !!!
O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
Dočasně mimo.
Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar
Anirrinths Zau'ndar
Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
+1 Ke všem poděkováním z poslední doby. Craft, úpravy, opravy, tlachající NPC..všecko paráda a díky všem co na tom pracují.
už jen ten druid
*dočkává času*
už jen ten druid
Diky za rychlou odezvu - navic s lakavym prislibem.Rejty wrote:Přehled familárů bude.
Budou i alternativní vzhledy nových familiárů, stejně jako si může upravit vzhledy companionů hraničář, bude zde i havran.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Také se přidám! Zní to lákavě!
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Díky za to zkrácení lokací Rejty.
Díky za totéž, z toho, co jsem pochytil, je cesta do Ivory trochu příjemnější, určitě toho bude více.
Chci také poděkovat Bahňákovi a Paulovi za vytahování z baziliky, všem DM za drobné interakce, které zlepšují hru, a WB za craft a úpravy ve hře.
A za ty mrtvé krysy! Za ty také!
Chci také poděkovat Bahňákovi a Paulovi za vytahování z baziliky, všem DM za drobné interakce, které zlepšují hru, a WB za craft a úpravy ve hře.
A za ty mrtvé krysy! Za ty také!
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Přidávám se k poděkování za vysvobození z basiliky, je to past na řemeslníky 
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka