OPRAVENO: Netopýrodlak
OPRAVENO: Netopýrodlak
Teď jsem byla u tohoto bossa a nešlo jinak než ho stáhnout stahovákem a dostala jsem z něj křídlo.
Re: Netopýrodlak
Musí se hned lootit, protože když se čeká a dostane se do toho stavu kdy jde stáhnout tak o tu jeho "cennou" trofej přijdeme. (nevím jak dlouho to trvá než se potvora dostane do stavu kdy jde stáhnout, ale vždy mám dost času oběhnout celou tu místnůstku s ním)
Snad to trochu pomohlo s popisem problému u netopýrodlaka.
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Jenže to bylo hned.NesQe wrote:Musí se hned lootit, protože když se čeká a dostane se do toho stavu kdy jde stáhnout tak o tu jeho "cennou" trofej přijdeme. (nevím jak dlouho to trvá než se potvora dostane do stavu kdy jde stáhnout, ale vždy mám dost času oběhnout celou tu místnůstku s ním)
Asi funguje nový systém proti kolečkování low bossů vyššíma lvlama...
Jestli se to stane i někomu jinému, tak to nahlašte znova. Ta obratelná mrtvola by měla vydržet dlouho.
Jestli se to stane i někomu jinému, tak to nahlašte znova. Ta obratelná mrtvola by měla vydržet dlouho.
Na vyžádání.
Já tam byla s levlem pět. 
Last edited by May on 17:16 07. Sep 2014, edited 2 times in total.
Já jenom aby sis o mě nemyslela že kolečkuju lowbosse...karolina wrote:To byl jen vtip...
Karolino, usmazil jsem si komp, kdybys na to koukala, tak je potreba ten dung prekopat skoro cely (mobky maji animal-friendly frakci) a boss evidentne buguje taky.
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
Si usmaž radši vajíčka když máš hlad, počítač moc jedlý není
Kouknu na to, teda už jsem koukala na bosse a nic vadnýho jsme na něm nenašla
Na vyžádání.
Bude mu potřeba odstranit ten script na stahování nebo jak je to tam nastaveno. Je to tvořeno ze stahovatelného moba
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
-------
Neaktivní
-------
Celý dung je přátelský ke všem hráčským postavám boss i netopýři cestou.... Zas je to fajn když si de někdo na 20lvlu pro uhlí a jíl (např. já) a nemusí s trapným pocitem zabít všechno v dungu :-X
Jinak teďka mi šel boss lootit úplně normálně
------------------ =^.^=
Koukněte tam prosím někdo po restartu (klidně až ráno
) a řekněte jestli se něco změnilo, dík.
Na vyžádání.
Aha! To ty si ho zabila! Karolino ,musíš opravit ten system kolečkování low bosů vysokejma levlama!!NesQe wrote:Celý dung je přátelský ke všem hráčským postavám boss i netopýři cestou.... Zas je to fajn když si de někdo na 20lvlu pro uhlí a jíl (např. já) a nemusí s trapným pocitem zabít všechno v dungu :-X
May wrote:Aha! To ty si ho zabila! Karolino ,musíš opravit ten system kolečkování low bosů vysokejma levlama!!NesQe wrote:Celý dung je přátelský ke všem hráčským postavám boss i netopýři cestou.... Zas je to fajn když si de někdo na 20lvlu pro uhlí a jíl (např. já) a nemusí s trapným pocitem zabít všechno v dungu :-X
Kdy ty pochopíš že mám na účtě pět postav...
------------------ =^.^=
A jooo já myslela že těží od tebe jenom Rothe.NesQe wrote:May wrote:Aha! To ty si ho zabila! Karolino ,musíš opravit ten system kolečkování low bosů vysokejma levlama!!NesQe wrote:Celý dung je přátelský ke všem hráčským postavám boss i netopýři cestou.... Zas je to fajn když si de někdo na 20lvlu pro uhlí a jíl (např. já) a nemusí s trapným pocitem zabít všechno v dungu :-X
Kdy ty pochopíš že mám na účtě pět postav...