Ty nesleduješ americké filmy? Vrazi nevinných obětí se pod postele zásadně nedívají!May wrote:Tak chápeš můžou mě díky tomu zabít a v tom mi postel nepomůže...
Přítelíček
Re: Přítelíček
Vedoucí týmu Thalie
To teda asi budeš muset do dungu postel přidat.Rejty wrote:Ty nesleduješ americké filmy? Vrazi nevinných obětí se pod postele zásadně nedívají!May wrote:Tak chápeš můžou mě díky tomu zabít a v tom mi postel nepomůže...
Občas se to stane, když člověk nechá přítelíčka vyvolat a pak se rozeběhne, než se objeví.
A pak taky v některých lokacích... to už nevím, čím to může být.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Nevybavuju si že bych se rozběhla ale dám si na to pozor.Caehan wrote:Občas se to stane, když člověk nechá přítelíčka vyvolat a pak se rozeběhne, než se objeví.
nejlepsi je kdyz prelezes pres prechod okamzite mu dat nasledovat.. jinak tam ta trubka stoji a nejde a nejde
Jsem jaká jsem.
Lina Arna - zlatooká černovláska
Tak tady se bavíme o tom aby vůbec bylo co by mě následovalo.rosnicka wrote:nejlepsi je kdyz prelezes pres prechod okamzite mu dat nasledovat.. jinak tam ta trubka stoji a nejde a nejde
tak ted jsi me dostala, ze by jsi blbla klavesa ? ta pod kterou ho mas ?
Jsem jaká jsem.
Ne klikám na to přímo na liště kde mám spely stahovák a lektvary.Normárně kurzorem.rosnicka wrote:tak ted jsi me dostala, ze by jsi blbla klavesa ? ta pod kterou ho mas ?
Já zas přes čaroděje ale na liště má m jenom tu ikonku a jedničku odovolat nebo zašedlý a nulurosnicka wrote:ja ne, ja to beru pres efka
Pri dnesnim vybirani pritelicka jsem otestoval golema.
Vytvoril se mi neviditelny 1 hp clovek. Pri druhem vyvolani jsem mel ve skupine tyto "golemy" hned dva.
Pri nasledne interakci a testovani s DM byli ostatni testovani pritelicci v poradku (lec netestoval jsem ani vilu, ani dracka).
account: Pavad
postava: Pasquerel Mirnim
Vytvoril se mi neviditelny 1 hp clovek. Pri druhem vyvolani jsem mel ve skupine tyto "golemy" hned dva.
Pri nasledne interakci a testovani s DM byli ostatni testovani pritelicci v poradku (lec netestoval jsem ani vilu, ani dracka).
account: Pavad
postava: Pasquerel Mirnim
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
golemci nejdou zabít a vytváří mrtvolky 
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.