Rejty wrote: 2010-09-30
Varování pro Darkvison za vulgární vyjadřování. Příště bude následovat dočasný ban na fórum!
DenGrasse wrote: 2010-11-25
* acc: -darkvision-
* postava: Izzrar Zau´ndar
* prohřešky:
* 1) Odlog při CvC
* 2) zneužití nepřítomnosti DM (použití plošného kouzla na veřejném místě)
* trest: DM kill
Desmond wrote: 2011-10-19
Acc: Darkvision (postava Anirrinths Zau'ndar)
Prohřešek: Zneužití kanálu křik + opakované znevážení autority DM.
Trest: BAN na jeden měsíc.
Desmond wrote: 2012-01-29
postava El'yana, Acc. darkvision
Prohřešek:
Zneužití arény k vyléčení.
Trest:
DM kill.
Viz.:
DenGrasse wrote:Používání arény k doplnění kouzel a odpočinku mezi obíháním dungů je zneužitím systému!
Nastavení arény slouží tomu, aby bylo možné zde pořádat souboje bez rizika smrti a nutnosti léčení. Pokud bude tento systém zneužíván, dosáhnete jen toho, že se třeba časem zruší.
Kdo bude přistižen, bude bez milosti potrestán!
2013-09-19kucik wrote:2013-05-21
-darkvision-
Varování za napadání hráčů na foru. Příště bude následovat ban na forum.
Můžeš jak chceš kopat kolem sebe, ale celé to vzniklo díky Tobě. Opravdu nemám pocit, žes ze mě udělal debila, který neumí nahlásit chybu....
-darkvision- wrote:Aha aha .. jako že členové týmu hráče napadat mohou.. debily z nás dělat mohou, ale sami se cítíte nedoknutelní?
Je to dobré vědět, s kým má člověk tu čest alespoň.
5.5.2014kucik wrote: Prohřešek: Hráč naprosto nezvládá slušně komunikovat na foru.
Trest: Měsíční BAN. Pokud bude pokračovat i dále v tomto duchu, bude se následující ban prodlužovat.
2014-03-03
-darkvision- wrote: Však bud. Ty jsi Dm. Máš sílu tak nám ji předved![]()
Jak někdo pronesl.. třeba nám jednou taky dospěješ![]()
A ulevilo se Ti když si tu ted Barbara takhle práskl že psal čísla? Doufám že alespon jo ...
2014-05-04-darkvision- wrote: Potřebujete výkladový slovník k tomu, abyste zjistili definici českého slova „několikeré“.
Nebo zkuste Amber, ta vám výklad jistě ráda poskytne
To je to slovo, co se v trestu nemělo a nesmělo objevit, protože to je ta LEŽ. Trest akceptuju i když mi přijde absurdní, to co mě však dopaluje je veřejné LŽIVÉ nařčení
Barbare nic si z toho nedělej. Na Thalii si na tohle MUSÍŠ zvyknout pokud tu chceš hrát. Mám stejný problém s čím ty, lživé nařčení, ale časem se přesto vždy taky přelouskám a neřeším to pak. Hold někteří jsou prostě takoví...
Prohřešek: Napadání verdiktu DM, zpochybňování předchozích rozhodnutí týmu, nevhodné chování ke členovi týmu
Trest: Opět měsíční BAN
2014-05-05
Prohřešek: Obcházení banu, napadání DM
Trest: Prodloužení banu na dva měsíce.