Len taka otazka:
Nebolo by dobre, ak sa to da nascriptovat, aby slo ukradnut len napriklad zlato a drahokamy a taketo veci? Kludne aj nech dokaze ukradnut vsetko zlato alebo drahokamy podla svojho skillu v okradani, ked bude dobry a natrafi na bohaca tak si tym aj zarobi (pre tych co hovoria ze nejak sa zlodej zivit musi)
System je v nwn ze sa veci ukradnute generuju nahodne, tomu iste zabranit nejde ak sa bude dat ukradnut vsetko, ale nelogicke, ako iste kazdeho napadlo, je to i z dovodu ze napr. zlodej ukradne rovnako lahko snurku od topanok ako nieco cenne co postava nosi napr. skryte alebo ma na mieste, kde by sa ani sikovny zlodej nedostal.
Prosim phottera aby mi tu nehovoril o dvoch stranach mince a tak
Okradanie ziadne dve strany mince nema, zlodej je neodhalitelny, ak si postava nedava do patricnej dovednosti, a to sa takisto neda napr. u povolani kde to nie je dovednost povolani, bude v tom slaby ako mucha, naviac nebude mat inde bodiky.
A to ze zlodej si tiez musi zvazit kam dat body, ci do okradania alebo inde, prepac ale zlodej ma tolko bodov na lvl ze to nejako velmi zvazovat nemusi, nahadze to skoro do vsetkeho ...
A dalsia vec nijako sa neda osetrit ani skovanie vazne cennych veci tak aby ich ani zlodej nenasiel, tak ako by to postava iste urobila.
Dalsia vec, o tom ze ktosi tu pisal (tusim photter) ze zlodej je extremne tazky class a nehraje ho kde kdo... no neviem ale skoro polovica povrchnu su zlodeji alebo miesany zlodej s niecim bojovnym.