Zajimalo by mne, co vlastne ovlivnuje to, jak rychle se mi nacte lokace.
Doma hraji z docela rychleho pripojeni a ted casto hravam i z notebooku s pripojenim pres mobil a bal jsem se, ze se to bude nahravat strasne dlouho. No doba nahravani je v podstate stejna, mozna na notebooku o trosku rychlejsi.
Takze rychlosti pripojeni to zrejme neni. Tak co? Procesor? Ramka? Grafika? Misto na disku? Misto pridelene nejakemu souboru? Uz mne stve, ze jediny pomalejsi je Moidrin!
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
První část je, když si stahuješ ze serveru lokaci. To samozřejmě závisí na připojení. Druhá část, když ti hra podle dat ze serveru sestavuje lokaci - to je imho hlavně procesor, rychlost paměti a pokud je paměť přeplněná, tak třeba i takový věci jako swapování.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.