Poděkování
Re: Poděkování
Díky tvůrcům hospody u Draka v Kel-A-Hazr, moc se mi líbí, jak zapadá do prostředí.
Díky za pěknou hru v Kelu a příběhy
Jen je škoda, že jsem mohl říct jen jednu básničku:(
Last edited by Rooni on 00:42 28. Nov 2014, edited 1 time in total.
World of undead
Xa´los
Xa´los
Jsem rád, že jsem tohle stihl po tej odpolední
Bavil jsem se a Díky všem zůčastněným
Edit: Hlavně díky Goranovi za ty jeho ,,manévry rukama,, jak tam vyprávěl ten příběh o Drowovy...teda o Gonomovi

Bavil jsem se a Díky všem zůčastněným
Edit: Hlavně díky Goranovi za ty jeho ,,manévry rukama,, jak tam vyprávěl ten příběh o Drowovy...teda o Gonomovi
Last edited by radekdnb on 10:53 28. Nov 2014, edited 1 time in total.
Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!!
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
Také díky za dnešní posezení U Červeného draka! Zvlášť bych rád poděkoval pavadovi za organizaci, Roonimu za sadistickou báseň přednesenou přítomnou drowkou, oběma přítomným jižanům za příběh a - inu, hraní jižanů, a v poslední řadě pak samozřejmě všem ostatním přítomným.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Taky se přidám k poděkování. Opravdu to stálo za to 
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
-
Dragon Soul
- Obyvatel
Valen posílá velké díky Borninovi, Marí a Neferati za super večer U škopku;-)
Dík za dnešní krátkou výpravu. Trochu se oproti plánu protáhnula, ale byla rozhodně zajímavá!
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Dík za dnešní hru - všem u neplánovaného posezení U racka a zvlášť pak hráčům Riena a Nazyii.
ZANEPRÁZDNĚN
ZANEPRÁZDNĚN
Velké díky LDamianovi a Derkenovi za obří kus práce při tvorbě reálií podtemna.
KDVP
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
DM si tu začínají vzájemně děkovat?
Díky, že jsi na nich makal a že jsi je dotáhl k zveřejnění.
Díky, že jsi na nich makal a že jsi je dotáhl k zveřejnění.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Však TOPIC se jmenuje "poděkování", vzhledem k času co jste nad tím strávili v koordináku a doma nad psacím strojem mi přijde veřejné poděkování jako nejmenší co mohu udělat.
Ale je fakt že darované pivo umí vyjádřit díky lépe, Derkena si odchytnu na žižkově, ale tebe než někam vytáhnu na pivo...
Využiji topic a chci také poděkovat všem neúnavným testerům, kteří se nebojí zkoušet neodladěné povolání (v poslední době bombarduje forum zejména Radim s vojevojclem a je to dobře, bez reportovaných chyb k nápravě nikdy nedojde).
Další dík patří též neúnavným testerům nových nedoladěných dungů (tady mám jmen vícero, ale přesto musím vypíchnout hlavně Froze a Krysáka, kteří se snaží o rychlou zpětnou vazbu a následnou debatou se daří dungy opravovat opravdu na jedničku)
Další dík patří Karolíně, je to WB co prostě jede bomby.
Pak ještě mi zbývá poděkovat všem, kteří hrají hezky své charaktery a hezky se na ně ve hře kouká.
Někteří (nejen v podtemnu, koukám i nahoru občas kupodivu) mě vyloženě těší a chuť tvořit vždy u mě krásně stoupne a občas dokonce dojde i do bodu, že něco jako DM podniknu
Mám nějakou dobrou náladu, to asi ty vánoce...
Ale je fakt že darované pivo umí vyjádřit díky lépe, Derkena si odchytnu na žižkově, ale tebe než někam vytáhnu na pivo...
Využiji topic a chci také poděkovat všem neúnavným testerům, kteří se nebojí zkoušet neodladěné povolání (v poslední době bombarduje forum zejména Radim s vojevojclem a je to dobře, bez reportovaných chyb k nápravě nikdy nedojde).
Další dík patří též neúnavným testerům nových nedoladěných dungů (tady mám jmen vícero, ale přesto musím vypíchnout hlavně Froze a Krysáka, kteří se snaží o rychlou zpětnou vazbu a následnou debatou se daří dungy opravovat opravdu na jedničku)
Další dík patří Karolíně, je to WB co prostě jede bomby.
Pak ještě mi zbývá poděkovat všem, kteří hrají hezky své charaktery a hezky se na ně ve hře kouká.
Někteří (nejen v podtemnu, koukám i nahoru občas kupodivu) mě vyloženě těší a chuť tvořit vždy u mě krásně stoupne a občas dokonce dojde i do bodu, že něco jako DM podniknu
Mám nějakou dobrou náladu, to asi ty vánoce...
KDVP
Dík Jonovi a Lashekovi za dnešní parádní hru 
Také děkujiZeerit wrote:Dík Jonovi a Lashekovi za dnešní parádní hru
Rashed - Malý uličník.
- Kathermara
- Šlechtic
A já chci ještě s malým zpožděním poděkovat vílám za ty poslední hry s Chloe, to zas bylo drama 
Chaotic Evil Mistress
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše
Gabriel Grym - šikovný po tatínkovi, hodný po mamince, většinou někde v Kelu
Valindra - bardka ze Sluneční říše