Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Cokoliv co vás napadne.

Moderators: DM, WB

Puxina
Bůh

Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech

Post by Puxina »

Zeerit wrote:Taky jsem na to zvědav. Predyš je můj oblíbený ufon a Shane Black napsal/režíroval některé z mých oblíbených akčňáků, takže do něj vkládám naděje.

Krom toho hrál Hawkinse v prvním Predátorovi :D

Image
To jo predátor je super legenda, škoda že Vetřelec vs Predátor nebyl až tak dobrý jak tohle. Sice v prvním díle AvP se mi líbily ty souboje, ale dvojka AvP se mi nelíbila už vůbec.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Hmm v tom AvP 1 je zajímavá jedna věc, když predátor přesekne alienovi ocas těma vysunovacíma drápama co má na ruce, tak ta kyselina ty drápy rozežere. Ale když aliena zabodne kopím, tak se tomu kopí nic nestane. Zvláštní :).

Patrně jiná slitina kovu či co to je.
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi

Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia

Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

Je to blbost no, samozřejmě by měl odolný zbraně, když jde lovit vetřelce. Někdo prostě udělal botu pořádnou. :lol:
sandoftime
Urozený

Post by sandoftime »

http://en.wikipedia.org/wiki/Pacific_Rim_%28film%29

Tak jsem dnes v buse shlédl tohle "scifi" a musím říct, že na odreagování dobré.

Nevěděl jsem o co jde, ale po pár prvních minutách jsem pochopil co se mi film snaží dát a to co jsem čekal jsem i dosta a dobře jsem se bavil.

Ostatně u filmu, ve kterém jde o "rvačku" mezi godzilou a obřím robotem, je hned jasné co může nabídnout. A taky na něm nejde moc pokazit. A to co pokazit šlo filmaři nepokazili, takže doporučuju.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Derken-
Bůh

Post by Derken- »

Tak jsem dneska (už je to 23 hodin :-D) absolvoval premiéru Hobita. A tak nějak mě to dost zklamalo. Nebudu radši nic víc říkat, abych případné milovníky neodradil :wall:
Tvůrce a ničitel
-------
Neaktivní
-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
J.F.Payne
Ďábel

Post by J.F.Payne »

Tak jsem po Hobitech kouknul i na základní trilogii, Společenstvo, Dvě věže a Návrat krále. Je tam dost epickejch momentů (mezi nejlepší patří příchod elfů do Helmova žlebu... sice není v knize, ale ve filmu to bylo epic).... ale hrozně mě štve to bezmála erotický jiskření mezi Samem a Frodem...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
pavad
Bůh

Post by pavad »

J.F.Payne wrote:...Je tam dost epickejch momentů (mezi nejlepší patří příchod elfů do Helmova žlebu... sice není v knize, ale ve filmu to bylo epic).... ale hrozně mě štve ...
Nebo Legolas na skejtu co sjizdi hradbu. Nebo razova vlna uderu Saurona v bitve posledniho spojenectvi. Nebo matrixovy Elrond. Nebo souboj "na hole" Saruman - Gandalf. Nebo...

Oproti kniham jsem nad tim dost zlomil hul. :/
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

pavad wrote:
J.F.Payne wrote:...Je tam dost epickejch momentů (mezi nejlepší patří příchod elfů do Helmova žlebu... sice není v knize, ale ve filmu to bylo epic).... ale hrozně mě štve ...
Nebo Legolas na skejtu co sjizdi hradbu. Nebo razova vlna uderu Saurona v bitve posledniho spojenectvi. Nebo matrixovy Elrond. Nebo souboj "na hole" Saruman - Gandalf. Nebo...

Oproti kniham jsem nad tim dost zlomil hul. :/
A elfové, kteří přišli na pomoc do Helmova žlebu...
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Tak v knížce přišli enti, ne?
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

Enti nakonec přijdou ve filmu taky, ale jenom v extended verzi.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Tak jsem zkoukl X-men od roku 2000 až 2014 a musím uznat, že je to parádně udělané scifi ;).

Hlavně jsem si po prvním a hlavně druhém díle zamiloval modrou mršku Mystique, je to perfektní ikdyž spíš záporácký charakter :) a byl jsem moc rád, že se ukázala pak i v dalších dílech, ty její proměny mě prostě báví.

Takový charakter by mě bavilo hrát :)

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

RoFe, hlavně nevím jak u staré, ale představ si, že u té nové je většina té modré barvy dělaná skutečně barvením :lol: najdi si nějaké scény ze zákulisí.
.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Nalkanar wrote:RoFe, hlavně nevím jak u staré, ale představ si, že u té nové je většina té modré barvy dělaná skutečně barvením :lol: najdi si nějaké scény ze zákulisí.
Hmm? A co jsi tím chtěl říct?

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Nu asi nic, čekal jsem, že by se ti taková zajímavost mohla líbit, vzhledem k tomu, že jsi schopný si na wiki číst náhodné zajímavosti.
.
Puxina
Bůh

Post by Puxina »

Nalkanar wrote:Nu asi nic, čekal jsem, že by se ti taková zajímavost mohla líbit, vzhledem k tomu, že jsi schopný si na wiki číst náhodné zajímavosti.
Aha no ta barva těla je mi relativně fuk. Mě spíš ta postava bavila svým chováním a stylem boje a tak.

Ten poslední díl mi přišel jako upravený Terminátor :)

Post Reply