Já se poučil z minulosti a od dob slavného Hydeparku v podobnejch tématech přečtu jen každé páté slovo (někdy raději jen pár písmenek) a zajímám se jen o odpovědi (taky někdy doporučuju nečíst celé).
V jednom ale musím s jachymem souhlasit a to s otázkou....
Kam kráčíš thálie?
Tato otázka však není namířena na práci teamu, protože té si velice vážím, jako spíš na hlavy hráčů, tedy né aby na někoho útočila, jako aby spíš vedla k zamyšlení.
Pořád jsme tady četli stížnosti o výhodách a jednotě podtemna a rozpolcenosti povrchu. Teď tady je možnost na odpověď, viz založení E.S., která však nejspiš vyšumí do ztracena, nebo se na ní bude podílet pár hráčů. Nenarážim teď na to, kolik se zatím ne/přihlásilo lidí, jako spíš na reakce které se ke mě donesli z nejedné klávesnice.
Jako promiňte, ale když někdo napíše, že z tohodle je opravdu zklamaný, protože je to akce pro všechny a že se rozhodně nebude účastnit, když se přihlásí páni X a Y kteří voni nemaj rádi, to mě opravdu dostalo! Kdyby jsme to chtěli udělat pouze pro OS + přátelé, tak se nemuselo vymejšlet nic extra. V založení E.S. jsme však s Žoržem viděli něco víc!
Každej z nás byl někdy lama, někdo vyzrál dřiv, někdo si najde to své později, případně se v průběhu hraní mění. Rozhodně však nepomůžu dobré věci tím, že si postavím hlavu jak malé děcko, protože jestli tam půjdou hráči jejichž styl mi nevyhovuje, nepůjdu ani já a nechám celou akci potopit! Od vyzrálejch hráčů bych spíš čekal, že se pokusí akci pozvednout a vyšlapou tak cestičku k pěkné atmosféře a RP i jinak zaměřenejm hráčům. Pokud se dotyční nebudou umět chovat, je jasné jak s nimi bude naloženo.
No původně jsem to ani nechtěl psát, aby si to lidé nevyložili špatně, ale přes noc se mi to rozleželo v hlavě a aspoň je to flame, kterej se tady zatím neoběvil ani jednou