Nevim jestli to z toho popisu chapu správne, ale zda se mi ze Stínový únik trvá moc krátkou dobu. Moje postava má bonus za obr +5. Stopnul jsem čas a schopnost trvá jen 36.5 sekund. Nemělo by to spíš být 30 sekund + 5 kol díky bonusu za obratnost tedy 30 sekund, když kolo trvá 6 sekund ? Dohromady by to tedy mělo trvat 60 sekund.Stínový únik (Shadow evade)
- Stínový tanečník může povolat stíny z okolí, které jej chrání. Bonusy, které tímto získá, závisí na úrovni tanečníka. Stínový únik trvá 5 + tanečníkův bonus za obratnost kol. Aktivace stínového štítu neruší skrytí. Štít dává tanečníkovi vlastnosti stínového štítu (imunitu na negativní energii, vysátí úrovní, vysátí vlastností a kouzla školy nekromancie). Schopnost Stínový únik může být použita jedenkrát denně, s postupem úrovní se počet použití zvyšuje.
Ve hře trvá stínovému tanečníkovi 10 sekund než se může skrýt. Kolo má ale 6 sekund.Skrýt se pozorován (Hide in plain sight)
- Stínový tanečník se může skrýt, i když jej někdo vidí. Trvá mu jedno celé kolo, než se skryje, po tuto dobu na něj lze normálně útočit.