Nefunguje stan, nebo sem nepochopil, jak má stan fungovat - Koupil jsem malý stan, dal jsem použít předmět, předmět se použije a nic.. je to rozbitý nebo to nechápu?
Stan
-
steel_martin
- Měšťan
Stan
Nenašel sem tu subforum chyby itemů nebo něco podobnýho tak to píšu sem:
Nefunguje stan, nebo sem nepochopil, jak má stan fungovat - Koupil jsem malý stan, dal jsem použít předmět, předmět se použije a nic.. je to rozbitý nebo to nechápu?
Venori'elginn N'Abarn

Ak je ten stan u toho NPC obchodnika nastaveny na nekonecny predaj tak to maze premenne na nom. A to sposobuje ze je potom nerozbalitelny. No.. to boli predmety ktore som robil na zaciatku svojej tvorivej kariery tak preto aj tak funguju.
Vela veci som vtedy nechapel a nevedel. Keby som to prerobil urcite by s tym uz neboli problemy a bolo by to viac univerzalnejsie. A casu mam vela ked treba. Len je problem sa dostat k ehm rok starym scriptom a objektom z palety ktore ja uz doma nemam.
Zatial vsak postaci ak ti DM stan vymeni z inventara za taky isty z palety (funkcny).
Zatial vsak postaci ak ti DM stan vymeni z inventara za taky isty z palety (funkcny).
Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
-
steel_martin
- Měšťan