přítelíček - Golem

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked
montacue
Poutník

přítelíček - Golem

Post by montacue »

Vím že to tu bylo několikrát diskutováno ale bohužel jsem zjistil, že problém přetrvává

na 14. lvlu nefunguje přítelíček golem. pokouší se ho to opakovaně vyvolávat, ale místo toho jen spawní mrtvolky a těžce zatěžuje server,
chyba bude nejspíš v databázi golemů, bude tam chybět šablona pro 14. lvl nebo bude poškozena. kounul byste na to někdo?

víte někdo o tom, že nefunguje i na vyšších lvlech?
karolina
Bůh

Re: přítelíček - Golem

Post by karolina »

Tak je nevyvolávej a těžce nezatěžuj server, dík.

EDIT: Ten golem má resref fa_golem_014 asi bude chyba v tom, ostatní mají bez té nuly.... nějak se mi nadaří najít ho v paletě
Na vyžádání.
montacue
Poutník

Post by montacue »

nevyvolávám. jen jednou, přičemž jsem zjistil tuhle nepříjemnost.
podíváš se na to?
Dragon Soul
Obyvatel

Post by Dragon Soul »

Zdravim taky sem dneska postřehl že při povolání má golem na osmém lvl mága bonus k útoku +9/+4 pokud ho ale nakouzlím po opadnutí kouzel mu klesne útok na +4/-1??? Nevim teda jestli to nemohlo být působením jedu ale předpokládám že golem jako konstrukt má na tohle ímku. Jinak vzhled je super a nápad taky jako přítelík vypadá vedle máguse perfektně..;-)
montacue
Poutník

Post by montacue »

karolina wrote:EDIT: Ten golem má resref fa_golem_014 asi bude chyba v tom, ostatní mají bez té nuly.... nějak se mi nadaří najít ho v paletě
a najdeš v paletě toho správného? kterého by to volat mělo a nevolá? pak by to mělo být celkem jednoduché opravit
Zeerit
Urozený

Post by Zeerit »

Dragon Soul wrote:Zdravim taky sem dneska postřehl že při povolání má golem na osmém lvl mága bonus k útoku +9/+4 pokud ho ale nakouzlím po opadnutí kouzel mu klesne útok na +4/-1??? Nevim teda jestli to nemohlo být působením jedu ale předpokládám že golem jako konstrukt má na tohle ímku. Jinak vzhled je super a nápad taky jako přítelík vypadá vedle máguse perfektně..;-)
Nemohlo to být, že měl zrovna zapnutý expertise mode(-5AB/+5AC) ?
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

To bude ono :-)
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
montacue
Poutník

Post by montacue »

tak odzkoušeno po rr a poslušně hlásím, že problém přetrvává
kokosak
Ďábel

Post by kokosak »

Pokud by někdo hledal svého Golema, tak jeden stojí, naprosto neviditelný (tedy jen s jmenovkou nad ničím) uprostřed karathské dílny ;)
PUF!
montacue
Poutník

Post by montacue »

a to i když tam nejsem.

Rád bych navrhl jiné řešení, které ale nejsem schopný napsat. Šlo by u vyvolej přítelíčka nastavit, aby se golem na 14 lvlu volal buď z lvl 13 nebo 15?
Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Kolik času jsi dal týmu na řešení? Moc ne co, připomínáš mi trpělivostí řvoucí roční dítě, které dostalo hladeček:) Muj 4 letý syn už je daleko trpělivější. Počítám jedináček, spletl jsem se?

Co takhle jim dát čas, až se na to v úkolovníčku dostane řada?
Caehan
Bůh

Post by Caehan »

Až se věc opraví, někdo to sem před oním restartem napíše, do té doby nemá hlásit změnu stavu, protože do té doby změna stavu nebude.

Pokud jsi přetrvávajícím problémem myslel snížené AB a zvýšené AC, těžko soudit, co s tou plechovkou je.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.

Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy

Incoherent fire dissipates all contingency.

ZANEPRÁZDNĚN
montacue
Poutník

Post by montacue »

přetrvávající problém zde píšu, protože se ingame řešily pokusy o opravu a měj jsem počkat do restartu a dát vědět zda to pomohlo.

ne nejsem jedináček a tvůj čtyřletý syn mě ani v nejmenším nezajímá. od tebe jsem na fóru nenašel jediný hodnotný příspěvek, akorát pindání, nadávky, stížnosti a jiné formy negativního a útočného myšlenkového průjmu. Buď tak hodný a obracej si ty své nálady proti synovi a ne proti někomu, kdo se snaží něčím serveru přispět, opravovat chyby a psát scripty
karolina
Bůh

Post by karolina »

Stačí, hádky si řešte po PM.. Téma je beztak duplicitní, hlášeno již jinde.
Mažu.
Na vyžádání.
Locked