Mě by se zamlouvalo kdyby se moje postava postavila na pravou ruku, levou si strčidla do nosu, levou nohu narovnala do tvaru svíčky a pravou se dotýkala brady, u toho aby dělal *ohmmmmm* .. prosím
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
photter wrote:kněz - klanění (worship)
mnich, druid - záklek (meditate)
ostatní - postát se zkríženejma rukama
Jako kněžce se mi ale vůbec nelíbí mohamedánský způsob modlení, dal bych přednost křesťanskému (emoce -> dlouhodobé -> modlení, meditace ).
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Souhlasim s Monsterou.. boha můžem vyzívat při RP věcech ale když se chce služebník někde v klidu pomodlit tak at jen sepne ruce jako každej normální věřící
jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
a já také nemůžu jinak, než se připojit za pokleknutí a sepnutí rukou.
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
Kazdej normlani verici? koukam, ze tady prevlada krestanstvi a zbytek nabozenstvi ma asi smulu :D:D doufam, ze tu neni nejakej budhista, hiundiasta, nebo nekdo kdo by mohl zacit hned protestovat Este, ze thalie ma vice bozstev uplne jinych od tech "normalnich".
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!
Kiri wrote:Kazdej normlani verici? koukam, ze tady prevlada krestanstvi a zbytek nabozenstvi ma asi smulu :D:D doufam, ze tu neni nejakej budhista, hiundiasta, nebo nekdo kdo by mohl zacit hned protestovat Este, ze thalie ma vice bozstev uplne jinych od tech "normalnich".
Já jsem atheista, ale Sandra vyznává milostrdnou paní Juanu a ne Alaha, raději trochu civilněji....
Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne )
+ Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob
+ Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo
Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice
Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky
Elena Spod, dívka která ztratila paměť
Kiri wrote:Kazdej normlani verici? koukam, ze tady prevlada krestanstvi a zbytek nabozenstvi ma asi smulu :D:D doufam, ze tu neni nejakej budhista, hiundiasta, nebo nekdo kdo by mohl zacit hned protestovat Este, ze thalie ma vice bozstev uplne jinych od tech "normalnich".
Já jsem atheista, ale Sandra vyznává milostrdnou paní Juanu a ne Alaha, raději trochu civilněji....
Promin, nejsem vtom nijak znalej, verim ve Futuramu...spis mi priso podivny ze normlani ma byt pouze krestan
stiznosti sem -> 291472609
jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska ***
ministerstvo zabavy varuje:
creeping zabiiji!!!