Ach jo, ach jo...že by pražská epidemie?

Každpoádně, potkalo mě cosi podobného, co Zigu...zatím nemohu zaručit, jestli se můj stav zázračně nezlepší, ale, ve zkratce....sžírá mě jakýsi neznámý svinstvo, angině velice podobný, co se mi opakovaně vrací už od začátku prázdnin. Čtyřikrát u doktorky za měsíc, to už není nowmální, Luďo.

Kdykoliv si dovolím nějak víc se, nedejbože,
pohnout, okamžitě si ta Bestie za mě zase poskakuje, cca týdenní intervaly. Nedokážu ji pořádně odkoupnout a dycky ji zase pustím k sobě, nechám ji mě plně ovládnout, zatracenou žensk...nemoc! A to ji soustavně hubím antibiotiky.
Obávám se, že táboření na lukách by byla pro NI voda na mlýn, tzn. pro mě hřebíček do rakve (to trochu přeháním

). Zatím si to nemohu dovolit, to vím jistě. Teď týden budu mimo, tak uvidím, jestli se něco záhadně nenapraví...ale...upřímně...pochybuji...
P.S. Už mě to pěkně se...irituje! Takhle to dopadá dycky...pokud se tam neobjevím (upozornil bych v tom případě včas týmové kolegy a pokusil se dohodnout jak s financema), tak se předem všem omlouvám za svou absenci, přeju příjemnou srandu a...snad třeba na podzim.
P.P.S. Pro představu o tý mrše chorobě: Znáte Doktora House, že? (dobrá, to zase přeháním, ale pomalu si jak ze seriálu začínám připadat)