Jinak kdo se nechce zbytečně těšit a vědět víc o trpasličí lokacích ať to už přestane dál číst....
Porada na tema lokace trpaslíků
Porada na tema lokace trpaslíků
Já nevím jestli se to smí tady probírat , ale snad když je to uzavřené fórum pro WB/DM tak to snad nebude až tak velký průšvih. Ale pokud by to byl problém tak to smažte že ?
Jinak kdo se nechce zbytečně těšit a vědět víc o trpasličí lokacích ať to už přestane dál číst....
Re: Porada na tema lokace trpaslíků
Takže teď když odešli ti co dál číst nechtějí mám tu pár návrhu na prodebatování :
1, Před hostincem U bitevní sekyry ( to je ten veřejný hostinec pro návštěvy ) budu dělat ustájení pro koně a poníky hostů a navíc bych tam měla představu i něco z domácí zvěře. Tzn.. podzemní bizon ( krávy ) na maso/mléko a slepice. Je problém s podzemním chovem nebo není ?
2, Dále bych chtěla spojit Kováře a Platnéře do jedné "firmy" myslím tím dva obchodníky , ale ve stejném obchodě/dílně... schváleno ? Ulehčilo by mi to trošku práci s velkou tavící pecí...
3, Získaný volný krámek na náměstí bych využila na jedno "malé překvapení" a to na podzemní skleníky. Aby i začínající levly u trpaslíků měly kde získat aloe , česnek , bavlnku plus pár dalších základních rostlin/kořenů.
*podpis* Otrokyně trpaslíků násilně zavlečená na práci v dolech mocným Rejtym
1, Před hostincem U bitevní sekyry ( to je ten veřejný hostinec pro návštěvy ) budu dělat ustájení pro koně a poníky hostů a navíc bych tam měla představu i něco z domácí zvěře. Tzn.. podzemní bizon ( krávy ) na maso/mléko a slepice. Je problém s podzemním chovem nebo není ?
2, Dále bych chtěla spojit Kováře a Platnéře do jedné "firmy" myslím tím dva obchodníky , ale ve stejném obchodě/dílně... schváleno ? Ulehčilo by mi to trošku práci s velkou tavící pecí...
3, Získaný volný krámek na náměstí bych využila na jedno "malé překvapení" a to na podzemní skleníky. Aby i začínající levly u trpaslíků měly kde získat aloe , česnek , bavlnku plus pár dalších základních rostlin/kořenů.
*podpis* Otrokyně trpaslíků násilně zavlečená na práci v dolech mocným Rejtym
Ked sme pritom...neviem ci ti Rejty vravel...ale hostinec mam rozdelany ja, aby si ho nahodou nezacala delat. Ale delam iba interieri.
When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných.
(E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other.
Today, we face.
For one of us, tomorrow will never be.
(E.Hubbard)
Today, we face.
O tvém hostinci U trolobijce vím , ale já jsem to pochopila tak že to je hostinec už přímo trpasličí ( je vlastně už dole ) a já že budu dělat hostinec pro návštěvy ( tzn. trochu luxusu před audiencí atd. ) Ale jestli má být jen jeden tak tím líp. Odpadne mi práce a z hlavního sálu se půjde rovnou do skleníků ( je logičtější že je více u povrchu a dá se přivádět světlo např. pomocí zrcadel a krystalů )Daanri wrote:Ked sme pritom...neviem ci ti Rejty vravel...ale hostinec mam rozdelany ja, aby si ho nahodou nezacala delat. Ale delam iba interieri.
Jaj no ja neviem o dvoch hostincoch...len o jednom. To skor Rejty nech sa vyjadri ci jeden ci dva. Ale ja si myslim, ze jeden by mohol stacit a staje sa mozu spravit hned na zaciatku niekde pri vchode. 
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Re:
Tak ja furt cekam na to prekvapeni a nic se nedeje.Nebo to, ze se nic nedeje je to prekvapeniFidorka wrote:Bezva , hostinec je tvůj , stáje , něco jako farmu a skleník udělám já...
Jinak ty stáje budou jak se vejde do .... po vstupu pak ... a potom ... a nakonec ... a vůbec nechte se překvapit !
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
To uz ani necekej, to si budeme muset zas udelat neco samy. 
(E.Hubbard)
Today, we face.
(E.Hubbard)
Today, we face.
Je mi to jasny ale stacilo aspon napsat naschledanou, hovno bude...
Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
Nekdo se nezmuze ani na to a radsi dela mrtvyho brouka.
Vedoucí týmu Thalie
Ahojte chalani,
Neverim ze Cairon len dak zdupol. Skor iny ucet
Sewas
Neverim ze Cairon len dak zdupol. Skor iny ucet
Sewas
Ora et Labora