Zlodějovy dotazy
Re: Zlodějovy dotazy
Plno z toho co bych ti odpověděl bylo už řečeno, ale Nomis mě trochu trknul... Nevim jestli jste to už neřešili v topicu určeném této problematice, ale když už jsou obchodnické kvesty, nemohli by se dodělat i nějaké zlodějské? Bavilo se o ilegálních balících, já mám ale na mysli přídání nějakého scriptu "if zloděj then práce" a kdyby šlo i něco jako "if vrah then beránek", samozřejmě s patřičnou šancí na dopadení. V toolu jsem nascriptoval maximálně tak co dovolil scriptwizard, takže nevim jestli je to reálné....
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"
- nomis_b
- Čestný člen týmu Thalie
- Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
he no jako muzu ti dat kratkou odpoved ve stejnem stylu, ve kterm si ji udelal ty
:
Jak uz se probiralo v jinem topicu, ted je jak cislo 1 craft, se kterym sem ted zacal pomahat, takze je dalsi pridavani Q zatim pozastaveno, nez bude craft na serveru.
Uprimne ti muzu rict, ze prace na Q je zabavnejsi a hezci a kreativnejsi a mam ji radsi. Ale ze je na Thalii zatim zastoupen Craft pouze alchymii je stav opravdu nutny napravy.
Jak uz se probiralo v jinem topicu, ted je jak cislo 1 craft, se kterym sem ted zacal pomahat, takze je dalsi pridavani Q zatim pozastaveno, nez bude craft na serveru.
Uprimne ti muzu rict, ze prace na Q je zabavnejsi a hezci a kreativnejsi a mam ji radsi. Ale ze je na Thalii zatim zastoupen Craft pouze alchymii je stav opravdu nutny napravy.
A zase se craftí...
Jasný to je úplně bez debat. Předpokládám, že jsi na to upozornil v sousednim topicu, ale já tak nerad čtu témata s hodně stránkama
Hydepark ve mě zanechal mokvající jizvu
Maric Asen "Ó Pane úsvitu, vnes prosím světlo do života těchto lidí. Neboť přes mamon a požitkářství kterým se obklopili, již nevidí záhubu, do které se řítí!"