kokosak wrote:Tak kuciku zklamal si Jinak fajn slezina
Ja se omluvuju. Najednou jsem zjistil ze sedim u Dzbanu a je deset hodin. To uz jsem nechtel nikam jezdit.
Vyslal jsem za vami ovsem rychlou spojku, lec nejspis jste byli prilis daleko vycepu.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Ahoj, chodíte ještě občas ve středu na nějaké krátké přátelské popovídání spojené např. s večeří, zábavou či konzumací něčeho dobrého? Pokud by mi to vyšlo, občas bych se přidal.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
Theogil I wrote:Ahoj, chodíte ještě občas ve středu na nějaké krátké přátelské popovídání spojené např. s večeří, zábavou či konzumací něčeho dobrého? Pokud by mi to vyšlo, občas bych se přidal.
Nevim jak ostatni, ale par jedincu chodi pomlouvat vili i jine nedeni na NT nepravidelne a neorganizovane a nadto nejen ve stredu.
Diagnostikovany. Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Tak zatím jsem jen polonáplava, takže se budu moct občas někde ukázat v Út. nebo ve St. večer. Až budu náplava úplná ta mi to bude taky fuk co je vlastně za den.
Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend