XP
Re: XP
Podle mě nefunguje ten výjmečnej příděl dvojnásobku xp. Několikrát už mi to napsalo a pod tim hned: Získané zkušenosti: 1.... o něco dýl za kažou potvoru 5xp a pak dvojnásobek zase 5. Kontrolovat to během boje se moc nedá, tak nevim jestli to jen blbě vypisuje nebo i počítá. Jestli i počítá tak bych požádal o navrácení celkem 7xp o který sem přišel 
Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá?
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
Pravda, zapomel jsem to zapocitavat 
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Pořád mi to nenásobí dvěma... nevim jestli už si to opravovaljaara wrote:Pravda, zapomel jsem to zapocitavat
Za 1 xp dostanes asi furt 1 XP. Ale jinak by to melo fungovat.
Spolu s Rejtym zakladatel serveru Thalie. Momentálně se věnuju práci na atmosférické adventuře Two Realms: Whispers from the Rift.
Dyť 2x1 = 2 ... sakra a já myslel jak se naexpimjaara wrote:Za 1 xp dostanes asi furt 1 XP. Ale jinak by to melo fungovat.
No omyl... Treba 0,1*2=0,2 ale to se zaokrouhli stejne na 1 XP 
příděl funguje , a to i na 1. Krab za 1, výjimečné popznání...= celé 2 xp!!!
hyperpasivní myšohryz
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete
jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...