Co se tyce kone moje predstava je nasledujici:
(je to jenom predstava a nemam tuseni, zdali by to slo udelat; prijde mi skoda ze kun je povazovany jenom za nejakou funny vec; prohlizel jsem si vzhledy a je skoda je nevyuzit; hrdina bez kone neni u me hrdina
)
- vsechna cisla jsou orientacni
Prodavaji se dva druhy kone:
stoji dejme tomu 80 000
(kun je ciste jenom kun , bez sedla, brasen a zbroje)
1.
Plnokrevnik - nosnost 600, zrychleni +30%, nelze na neho natahnout zbroj
2.
Bitevni kun - nosnost 1000, zrychleni +20%
nosnost: celkova nosnost kone to znamena = po nasednuti se nosnost postavy zmeni na nosnost kone (pokud ma nizsi => zvysi se, pokud ma vyssi => snizi se) takovyhle system neznevyhodnuje postavy s malou nosnosti a je jenom logicke, ze kone unesou stale stejne a ne podle toho kdo na nich sedi
Lze dokoupit:
SEDLO
(v sedele je jizda bezpecneji, kun se lepe ovlada)
cena je dejme tomu 20 000
- sedlo prida dalsich +20% k rychlosti
BRASNY
(v podstate jina varianta persistentni truhly, vyhoda = je mobilni, nevyhoda = ma nejen omezeny prostor ale i nosnost)
/proste nekdo ma kone, nekdo barak/
cena jako truhla 50 000
- prida koni inventar (podle ceny brasen od 1 do dejme tomu 4 slotu prostoru)
uprava nosnosti: vezme se hmotnost obsahu brasen, odecte se od nosnosti kone a vysledek se nastavi jako nosnost postavy
ZBROJ
(brneni pro kone, lze pouzit pouze na bitevniho kone)
cena okolo 100 000
-snizi rychlost kone o 20%
-snizi nosnost o dejme tomu 250
- prida jezdci +5AC (nejlepe do zakladu, pokud by to nebylo mozne, tak nejaky bonus podle me nejvhodnejsi +5 za odrazeni)