Já teda taky přidám něco do mlejna...
Když to vemu kolem a kolem, tak ano...momentálně je nejtěžší Dungeon DOle..(teda myslím)
a byli jsme 3 a dali jsme ho za necelou hodinu...
A k debatě co je tady, můj názor....
Už kolikrát jsem se překecával že napíšu jestli bych se mohl stát DM adeptem pač co si budeme povídat, ale nejsou DM...a tak hra upadá...jenom v podtemnu skončilo 6 lidí kvůli tomu, že něco bylo odehraného a pak skutek utek...a to nepočítám, že nejdůležitější Q co se měl odehrát, tak se neodehrál a toho určitýho hráče to přestalo bavit pač čekání je prostě sviňucha.....
A upřímně si myslím, že tím jak se spustila NT tak se spustilo postupné zhroucení celé Thalie...
Na nové Thalii se mi hrálo(hraje) dobře, je to pěkný svět...ale co si budeme hovořit...ST byla prostě ST...
když jsme měli Podtemňáci sraz, tak jsme se o tom bavili...a vesměs se splnila věštba která byla prorokována...
1 Fáze.....Jooooooooo super svět hustý...
2 Fáze.....Chyba, Chyba, Chyba.....
3 Fáze.....(viz Barbar) stěžování že na ST to bylo tak a tak a tak a proč to není na NT atd...
4 Fáze.....pomalí úpadek hráčů, a větší Flame na foru...
5 Fáze....(ač to píšu nerad) Totální úpadek a zůstanou pouze nejtrpělivější...
Ač se mnou souhlasíte nebo ne...myslim si, že vše zatím sedí....Thálie je super svět, díky ní jsem poznal i jiný směr her, svět Fantasy....z reálného světa super kamarády které určitě vydrží věky....ale ač né dnes, nebo zítra ba i né třeba za rok, ale jednou konec přijde...
Neberte to jako úrážení, Flame, Troll nebo tak něco...je to jen a jen názor...