Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech
Ten film sice neexistuje, ale byl by naprosto super. Sylvester Stallone a tunel Blanka dohromady, to by nemělo chybu.
https://www.youtube.com/watch?v=7GHju0wmgoQ
https://www.youtube.com/watch?v=7GHju0wmgoQ
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
-
sandoftime
- Urozený
Force Awakens
Nejsem přehnaný fanda SW ale jak jsem viděl ten trailer s postaším Harrisonem, uvědomil jsem si že se na to celkem těším.
Nejsem přehnaný fanda SW ale jak jsem viděl ten trailer s postaším Harrisonem, uvědomil jsem si že se na to celkem těším.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
U nás v kině byl tenhle trailer. https://www.youtube.com/watch?v=ngElkyQ6Rhssandoftime wrote:Force Awakens
Udělané je to hezky, ale SW vynechám jako vždy
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
Lucka Jehlička - malá hobití druidka s medvědem v kapse - Lucka
Mireia Chica de Guerra Vasquez - vysoká bojovnice z ciziny s falchionem většinou držící flašku alkoholu - Mireia
http://www.nerfnow.com/comic/1675sandoftime wrote:Force Awakens
PUF!
Abigaill Moon - střelená, praštěná...no dobře prostě vtipkující drobná elfina - princezna Abi
Jeden z nejlepších titulkových úvodů na film, co jsem za poslední dobu viděl
https://www.youtube.com/watch?v=wSoC_KHu4_A
Moc fajn film, pěkný náhled na fanatiky a ukazuje to jak je náboženství sviňské http://www.csfd.cz/film/241254-agora/prehled/
Tož nové Hvězdné vojny. Jediný, co bych jim trochu vytknul, jsou recyklovaný motivy z původní trilogie.
Hrdina - super.
Evilák - nejdřiv sem si řikal "no potěš", ale pak začal fungovat a teď zpětně hodnotim jako super.
Humor - super.
Chemie mezi postavami - super.
Silný scény s nulovým obsahem slov a efektů, validní děj bez do očí bijících hovadin (jen s minoritníma), uvěřitelný charaktery s pochopitelnejma motivacema.... klidně bych snesl o pul hodiny delší rozjezd.
Za mě doporučuju
Hrdina - super.
Evilák - nejdřiv sem si řikal "no potěš", ale pak začal fungovat a teď zpětně hodnotim jako super.
Humor - super.
Chemie mezi postavami - super.
Silný scény s nulovým obsahem slov a efektů, validní děj bez do očí bijících hovadin (jen s minoritníma), uvěřitelný charaktery s pochopitelnejma motivacema.... klidně bych snesl o pul hodiny delší rozjezd.
Za mě doporučuju
PUF!
Mně se SW líbily moc, ale ten záporák je fakt průser. Casting je naprosto hroznej. Proč v kompjůtrovejch hrách nebo animovanejch filmech dokážou vytvořit sithy, ze kterých člověk uchcává blahem, a do filmu daj takovouhle ubrečenou buzničku?
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
Mě se právě na něm líbilo, že...
*SPOILER ALERT*
... to není takovej ten klasickej sith, je to zárodek eviláka, kterej se TAK MOC snaží, ale nedává to. Darth Vader byl hotovej evilák, Sidious, Maul, Dooku, to už sme viděli kolikrát. Tohle je Anakin tak, jak měl Anakin vypadat - ucho, co nemá vlastní emoce pod kontrolou (a než někdo namítne že temná strana je o emocích, chtěl bych zdůraznit, že temní chlapci a dívky využívají své emoce, ne naopak, jak to dělá tenhlecten).
Zpočátku se tváří evil evil evil a postupně jak si přidává scény je vidět víc a víc jako máslo, takže finální konfrontace je uvěřitelná - není to noob jedi vs. pro sith, je to noob vs. noob.
*SPOILER ALERT*
... to není takovej ten klasickej sith, je to zárodek eviláka, kterej se TAK MOC snaží, ale nedává to. Darth Vader byl hotovej evilák, Sidious, Maul, Dooku, to už sme viděli kolikrát. Tohle je Anakin tak, jak měl Anakin vypadat - ucho, co nemá vlastní emoce pod kontrolou (a než někdo namítne že temná strana je o emocích, chtěl bych zdůraznit, že temní chlapci a dívky využívají své emoce, ne naopak, jak to dělá tenhlecten).
Zpočátku se tváří evil evil evil a postupně jak si přidává scény je vidět víc a víc jako máslo, takže finální konfrontace je uvěřitelná - není to noob jedi vs. pro sith, je to noob vs. noob.
PUF!
Mě se nový SW nelíbily vůbec. Za mě tak 4/10
Jo a ještě připomínka.... bylo tam hrozně málo emzáků. Pamatuju si snad jenom obchodníka z Jakku a poskoky a pak tu hodnou emzáčí babičku s okulárama, co měla ve sklepě tisíc let schovanej lightsaber, nebo co...
Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
-
sandoftime
- Urozený
Protože se SW to jde z kopce od doby, co patří k Disney. A bude hůř, protože Disney bude postupně odklánět od zápletek, které dřív k SW universu patřily, např. krásné herní serie jako Jedi knights, pokud se jim to nebude hodit do krámu s jejich SW anakinovského typu. A vzhledem k tomu, že ze SW budou moct dojit prachy jak diví, ještě se dočkáme mnoha a mnoha hrůzJ.F.Payne wrote:Mně se SW líbily moc, ale ten záporák je fakt průser. Casting je naprosto hroznej. Proč v kompjůtrovejch hrách nebo animovanejch filmech dokážou vytvořit sithy, ze kterých člověk uchcává blahem, a do filmu daj takovouhle ubrečenou buzničku?
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
No oficiální stanovisko od Disney je ,že všechen nový Star Wars materiál(hry, knížky, všechno) musí být canon. To znamená, že na hry jako typu Jedi Knight s Kylem Katernem nebo nový KotOR můžem zapomenout. Proto taky jediný SW hry co vyšly od doby co ho Disney vlastní, byl ubohý Battlefront bez kampaně a 4 mapama z filmů, a dvě mobilový sr..výkaly.
Jen 35 let
J.F.Payne wrote: ve sklepě tisíc let schovanej lightsaber
Jen 35 let