Thalie

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

Locked

Chtěli byste si zahrát na staré Thalii?

Ano
25
52%
Ne
23
48%

Total votes: 48

sendys
Rytíř

Re: Thalie

Post by sendys »

jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
artaxas
Šlechtic

Post by artaxas »

sendys wrote:jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde
jsi naše poslední naděje ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Lorne malvo karathský strážný, lučištnik, hraničář
sendys
Rytíř

Post by sendys »

artaxas wrote:
sendys wrote:jde také o to co nové hrače nalaká, samozřejmě že někdo odchazi ale na ST někdo odešel a vždy přišel někdo novy ... ale sem ? Kde se nic neděje tam nikdo nepřijde
jsi naše poslední naděje ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ne ja sem ružovej bagr se srdičky co plete na stromě letadla
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

NWN je stará hra a od dob ST ještě poněkud více zestárla. Nemůže konkurovat novým hrám, takže mladý hráči se do ní zrovna hrnout nebudou. Opět to není nic, co by souviselo s NT. Vývoj by byl obdobný i na ST.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru

člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Je to otázka toho, co hra nabízí. A IC sekce zejí prázdnotou, popř. nepříliš IC zprávami, chybí lákadlo. Dokud je RP, tak je konkurenceschopnost. Bez RP se NT může snažit mít hafo lokací a MMO prvky, ale nikdy se nevyrovná. *posteskl si ala pavad po milionté*
.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

Nalkanar wrote:Je to otázka toho, co hra nabízí. A IC sekce zejí prázdnotou, popř. nepříliš IC zprávami, chybí lákadlo. Dokud je RP, tak je konkurenceschopnost. Bez RP se NT může snažit mít hafo lokací a MMO prvky, ale nikdy se nevyrovná. *posteskl si ala pavad po milionté*
Diky Nalku :)
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Což však nic nehovoří ve prospěch jednoho shardu v neprospěch druhého. Tyto zmiňované možnosti jsou na ST i na NT obdobné.
...a tvoří se závislost

Nalkanar
Čestný člen týmu Thalie

Post by Nalkanar »

Nastavení ST činilo obtížným dosáhnout lvlů 30+ skrze creep. To vedlo k tomu, že mnoho hráčů na těchto lvlech začali vytvářet nějakou RP činnost, čím se zvedal počet hráčů, se zájmem o RP. To je jedna z věcí, co na NT zásadně chybí. Naopak se jde na ruku creeperům, čímž hra ve výsledku ztrácí na atraktivnosti.
Ale ano, z větší části by to byl problém, i kdyby tu byla ST. Ale zase s NT přišly jisté spory, které by na ST asi nenastaly a byl by tu jiný tým než duo paličů a pár dalších.
.
Jachym
Rytíř

Post by Jachym »

Barbar321 wrote:
sendys wrote:... Na NT je šíleně málo lokací a tak není co použít a kam zabloudit ke hře. ...
Ani v nejmenším se mi nezdá, že je na NT šíleně málo lokací. Chce to hledat. Předpokládám ale, že spíš ještě nemáš postavu, která by mohla projít poušť a nebo podtemno.

Noo to snad ani mít nemusí , ale měl by se přesto bavit pestrostí a rozsálostí světa. Já běhám koridory.
Menhiri Dierta
Jachym
Rytíř

Post by Jachym »

Barbar321 wrote:
NWN je stará hra a od dob ST ještě poněkud více zestárla. Nemůže konkurovat novým hrám, takže mladý hráči se do ní zrovna hrnout nebudou. Opět to není nic, co by souviselo s NT. Vývoj by byl obdobný i na ST.

Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalí rust , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?
Menhiri Dierta
Barbar321
Bůh

Post by Barbar321 »

Jachym wrote:
Barbar321 wrote:
sendys wrote:... Na NT je šíleně málo lokací a tak není co použít a kam zabloudit ke hře. ...
Ani v nejmenším se mi nezdá, že je na NT šíleně málo lokací. Chce to hledat. Předpokládám ale, že spíš ještě nemáš postavu, která by mohla projít poušť a nebo podtemno.

Noo to snad ani mít nemusí , ale měl by se přesto bavit pestrostí a rozsálostí světa. Já běhám koridory.
Pestrost a rozsáhlost tu určitě je a ani v nejmenším není stav horší než na ST. Koridory mi vadí taky, ale jiné než tobě. Vzhledem k tomu, že mám postavu v podtemnu, na povrchu mám každý koridor přehrazen pevností/osadou/vesnicí. Dole takováhle extrémnost rozhodně není.

Místo koridorů bych taky bral plochu a nebo aspoň paralerní cestičky. Pevnosti mají bránit průchodu nepřátelského vojska a ne jednotlivce
...a tvoří se závislost

Krysak
Bůh

Post by Krysak »

Jachym wrote: Ono se to občas svádí na to že nový a mladí hráči nemají zájem , ale není to až tak pravda. Podívejte se třeba ted na Demonu , musela odejít z GP a udělala vlastní server a za poslední rok zaznamenala nebývalý růst , takový že přeskočila i Thalii . Čím pak to ?
Hele tohle téma bych neopouštěl úplně hned, povídej, přeháněj.
Decka
Šlechtic

Post by Decka »

Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami, protože na ST byly vyplňovací lokace, které sice nenabízely nic moc zajímavého, ale světu dodávaly realističnost.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

Decka wrote:Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami, protože na ST byly vyplňovací lokace, které sice nenabízely nic moc zajímavého, ale světu dodávaly realističnost.
Ale jo nabízeli ...... nadherný lokace na pobřeží a podobně ty vyplňovačky byli nádherný, snad jedny z nejhezčích lokací. Přiklad kryn u srubu kde sis mohl vylezt na skali a podobně. To mě vždy lákalo zpět
pavad
Bůh

Post by pavad »

Decka wrote:Je pravda, že ta koridorovost mi na NT vadí fakt hodně. Na ST šlo obejít Ivory kolem dokola, Karathu kromě části přístavu také a celkově bylo možné se z místa A do místa B dostat různými cestami...
Ale no tak! Vsak lze obejit Karathu. Lze se dostat se z mista A do mista B nekolika cestami!

Jen musite mit epickou uroven (nebo terminatora v mistnim podani) a smirit se s tim ze misto 3 minut lagovani mestem budete hodinu lagovat po tak 20+ lokacich okolo (a to jen v pripade ze znate cestu).

Ja se vam porad divim ze protestujete - co tvurci chteli, to maji.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Locked