Thalie
Re: Thalie
Takže se tvůrcům vlastně podařilo zakřivit časoprostor, akorát opačným způsobem, než bysme to všichni v realitě rádi viděli 
ticho nebo z tebe zase bude hobitDecka wrote:Takže se tvůrcům vlastně podařilo zakřivit časoprostor, akorát opačným způsobem, než bysme to všichni v realitě rádi viděli
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
Ivory jde obejít kolem dokola i na NT.
Ano, což je ale bohužel jediný případ. Zbytek jde obejít přes půlku mapy (Karatha, Isil, Ostroh, Petronika aj.)Zeerit wrote:Ivory jde obejít kolem dokola i na NT.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...a tvoří se závislost
DáNalkanar wrote:Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá.
Z jedné strany lépe, než ze druhé, pokud se nechce člověk brodit havětí někde v jeskyni.Zeerit wrote:DáNalkanar wrote:Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá.
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Dá dá dáZeerit wrote:DáNalkanar wrote:Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá.
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
Obcházet se dá, ale na druhou stranu se na ST dala obcházet líp. Zbytek se ale rozumně obejít nedá (pokud opravdu nemluvíme o obcházení přes 20 lokací)Caehan wrote:Z jedné strany lépe, než ze druhé, pokud se nechce člověk brodit havětí někde v jeskyni.Zeerit wrote:DáNalkanar wrote:Já bych řekl, že obcházení je relativní. Lokace Ivory se moc dobře obcházet nedá.
je cosi shnilého ve státě dánském
...a tvoří se závislost
...a tvoří se závislost
Tobě klídně zadarmopavad wrote: Komu?
Za kolik?
Jinak Ostroh asi je trochu problém, ale Petronika se taky dá dá dá obejít v poho.
Tohle je věc spíše toho, jak tvůrci pojmuli rozvržení lokací. V praxi by měla naprostá většina pevností jít obejít jednotlivcem, větší část i armádou. Význam pevnosti není jen v nějakém "zašpuntování" regionu. Ani nevím, jak by to bylo proveditelné, by musela být pevnost na způsob Velké čínské zdi.
Mě se to špuntování líbí. Reálně by totiž okolím chodili různé vojenské a polovojenské (např. hraničáři, rytířské družiny) hlídky. To nelze prakticky realizovat, takže holt blok lokací je pak ucpán. Nicméně v rámci jednoho bloku by to mohlo být lépe obchoditelné.
.
+1 Na tohle se totiž v rámci IC dění na Thalii úplně zapomíná. To samé platí pro hlavní cesty a podobně.Nalkanar wrote:Mě se to špuntování líbí. Reálně by totiž okolím chodili různé vojenské a polovojenské (např. hraničáři, rytířské družiny) hlídky. To nelze prakticky realizovat, takže holt blok lokací je pak ucpán. Nicméně v rámci jednoho bloku by to mohlo být lépe obchoditelné.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
1. Osobně bych mapy viděl jako výborné. Nějaká nelinearita by se hodila, ale tak dávám místo jedničky jedna mínus....
2. NT urazila ohromný kus cesty a díky práci Kuciho, Rejtáka, Karolíny a dalších teď je fakt hodně funkční a zajímavá.
3. Důvody proč Thalie spíše spí, jsou dané spíše změnou zvyků lidí, vytížeností její tvůrců i v jejich nízké motivaci. Kapitola GM je věc další, ale myslím, že rodinném prostředí Thalie ani tento limit nevadí.
2. NT urazila ohromný kus cesty a díky práci Kuciho, Rejtáka, Karolíny a dalších teď je fakt hodně funkční a zajímavá.
3. Důvody proč Thalie spíše spí, jsou dané spíše změnou zvyků lidí, vytížeností její tvůrců i v jejich nízké motivaci. Kapitola GM je věc další, ale myslím, že rodinném prostředí Thalie ani tento limit nevadí.