Felčar Tarten hrobka

Neaktuální příspěvky jsou shromažďovány zde.

Moderators: DM, WB

sendys
Rytíř

Felčar Tarten hrobka

Post by sendys »

Nemrtvý felčar má nekonečno jak lečících tak zraňujících kouzel, je to docela nepřijemné, a aby to nebylo málo pan felčar kouzli i když je sražen. Redukci na něm chápu, ale chtělo by to snižit HP, má ho docela dost na to že to je dung pro menší lvly
Život je svině, a teď vypadni mám práci.
karolina
Bůh

Re: Felčar Tarten hrobka

Post by karolina »

sendys wrote:Nemrtvý felčar má nekonečno jak lečících tak zraňujících kouzel, je to docela nepřijemné, a aby to nebylo málo pan felčar kouzli i když je sražen. Redukci na něm chápu, ale chtělo by to snižit HP, má ho docela dost na to že to je dung pro menší lvly
Nemá nekonečno ničeho.
Na vyžádání.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

karolina wrote:
sendys wrote:Nemrtvý felčar má nekonečno jak lečících tak zraňujících kouzel, je to docela nepřijemné, a aby to nebylo málo pan felčar kouzli i když je sražen. Redukci na něm chápu, ale chtělo by to snižit HP, má ho docela dost na to že to je dung pro menší lvly
Nemá nekonečno ničeho.
V takovém připadě se omlouvám, ale z něčeho na mě kouzlit v neustálem sledu musel. Diky za odpověď
karolina
Bůh

Post by karolina »

Byl jsi tam snad do nekonečna? Nebyl.
A to že kouzlí sražený, jako prostě ho srazíš a on začne castit? Asi taky ne, že? Spíš jen nahoda, že kouzlo doběhlo až po tom co padnul.
Na vyžádání.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

karolina wrote:Byl jsi tam snad do nekonečna? Nebyl.
A to že kouzlí sražený, jako prostě ho srazíš a on začne castit? Asi taky ne, že? Spíš jen nahoda, že kouzlo doběhlo až po tom co padnul.
No srazím ho a on prostě ignoruje sražení a kouzlí. Nebyl jsme tam do nekočna pač sem ho prostě domlatil. To maš pravdu
Zedral
Obyvatel

Post by Zedral »

Mě ten Felčar tedy přišel dětsky snadný... takový podle vzoru smaragdového pavouka.. "milion" HP, ale jinak neškodný.
karolina
Bůh

Post by karolina »

Zedral wrote:Mě ten Felčar tedy přišel dětsky snadný... takový podle vzoru smaragdového pavouka.. "milion" HP, ale jinak neškodný.
Ani do milionu to nebude, těch hp nemá ani tisíc...
Na vyžádání.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

karolina wrote:
Zedral wrote:Mě ten Felčar tedy přišel dětsky snadný... takový podle vzoru smaragdového pavouka.. "milion" HP, ale jinak neškodný.
neškodny je, jen je otravny stím kouzlením
karolina
Bůh

Post by karolina »

sendys wrote:
karolina wrote:
neškodny je, jen je otravny stím kouzlením
Tak pardon, já ty bosse příště budu dělat milé a heboučké.
Na vyžádání.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

hlavně se neuraz že někdo řekl že je někde chyba u něčeho vytvořeného tebou :) Pokuď tam není už jsem se omluvil za omyl.*krouti hlavou*
Zedral
Obyvatel

Post by Zedral »

No, až někdy půjdeš na Caine, tak budeš rád, když bude kouzlit a ne kosit :-)
pavad
Bůh

Post by pavad »

karolina wrote:Tak pardon, já ty bosse příště budu dělat milé a heboučké.
Hele, Karolinko, udelej specialni i pro totalni neschopy a paskvily, ano prosim?

Idealne at to ma obranu nula nula nic - ze by pak paskvil po vyplytvani kouzel dostrilel boss obet lukem... ;)
Diagnostikovany.
Každý moudrý má nač pomysliti,
kdyby ho pobídlo hovno v zápas jíti,
porazíš-li je, co z toho budeš míti,
a pakli ono tebe porazí, hned do lázně musíš jíti.
. . . . . . . . . Holan, V.
tao kan
Mistr

Post by tao kan »

My jsme to šli s trpošema na různých levelech a už od začátku byl Felčar trošku zklamáním v jeho síle. Když už si projdete dung nemrtvaku, kde vam daj krumpáčem kritik za 40hp ani nemrknete, tak příjde na řadu boss, kterej vás ohrozí pouze jedním kouzlem (nějaké zmatení na vůli) a potom už to jsou kouzla za 4-10 hp. Chvilku trvá, než ho uklováte obyčejnou zbraní, ale během toho je jak beránek. Navrhuji mu dát jiné kouzla, silnější.
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
karolina
Bůh

Post by karolina »

tao kan wrote:My jsme to šli s trpošema na různých levelech a už od začátku byl Felčar trošku zklamáním v jeho síle. Když už si projdete dung nemrtvaku, kde vam daj krumpáčem kritik za 40hp ani nemrknete, tak příjde na řadu boss, kterej vás ohrozí pouze jedním kouzlem (nějaké zmatení na vůli) a potom už to jsou kouzla za 4-10 hp. Chvilku trvá, než ho uklováte obyčejnou zbraní, ale během toho je jak beránek. Navrhuji mu dát jiné kouzla, silnější.
A nebude pak moc otravnej?
Na vyžádání.
sendys
Rytíř

Post by sendys »

tao kan wrote:My jsme to šli s trpošema na různých levelech a už od začátku byl Felčar trošku zklamáním v jeho síle. Když už si projdete dung nemrtvaku, kde vam daj krumpáčem kritik za 40hp ani nemrknete, tak příjde na řadu boss, kterej vás ohrozí pouze jedním kouzlem (nějaké zmatení na vůli) a potom už to jsou kouzla za 4-10 hp. Chvilku trvá, než ho uklováte obyčejnou zbraní, ale během toho je jak beránek. Navrhuji mu dát jiné kouzla, silnější.
Klidně bych stim souhlasil :) jen aby slečna opravila to, aby nemohl kouzlit v leže a aby neměl až tolik kouzel :)
Locked