Felčar Tarten hrobka
Re: Felčar Tarten hrobka
Osobně si myslím, že je lepší hodně slabých kouzel než párkrát "zraň" i když by odpovídal lvl kouzelníka. Zraň by bylo smrtelné v dungu pro lowíky. Co tak poslouchám, v podtemnu bude obdobný dung (horník) a nedokážu si představit, že by tam pálil kouzla za 100.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
No, když bych to shrnul, jediné co je naprd je, že dokáže kouzlit i po knockdownu na zemi...
To prosím někdo ověřte.Zedral wrote:No, když bych to shrnul, jediné co je naprd je, že dokáže kouzlit i po knockdownu na zemi...
Na vyžádání.
Neumí, já tam byl tak 6x a nikdy sražen nekouzlil. Asi chyba vlivem lagů. Možná by bylo lepší opravit lagykarolina wrote:To prosím někdo ověřte.Zedral wrote:No, když bych to shrnul, jediné co je naprd je, že dokáže kouzlit i po knockdownu na zemi...
TaoKan Nur,Orconur,Tanur Arged,Balran Nebojsa,Lord Aren Aylom,Jacob Achalym,Victorius Melenol,Glarik syn Argedův,Vastim Lágro,Grudur "Kamenná tvář,Drizdor Zau'ndar....hrob se naplňuje
Ta zbylá zraňující jsou seslaná spontánně z těch léčivých (tipuji).
I když to tak nejspíš je, problém v tom nevidím, sóloval jsem ho poměrně brzy s lučišníkem, nevím, proč by měly být melee buildy na všechno nejlepší. Holt si choďtě někam, kde to jde zase vám a jiným ne, nebo si vězměte klerika s ochranou na negativku (a nebo si prostě trhněte nohou).
I když to tak nejspíš je, problém v tom nevidím, sóloval jsem ho poměrně brzy s lučišníkem, nevím, proč by měly být melee buildy na všechno nejlepší. Holt si choďtě někam, kde to jde zase vám a jiným ne, nebo si vězměte klerika s ochranou na negativku (a nebo si prostě trhněte nohou).
Eribor Tanithil - elfský bylinkář a lukostřelec.
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Deirdra Monteil - čarodějka z Karathy
Incoherent fire dissipates all contingency.
ZANEPRÁZDNĚN
Děkuji. Takže bych to tímto uzavřela jako vyřešené.tao kan wrote: Neumí, já tam byl tak 6x a nikdy sražen nekouzlil. Asi chyba vlivem lagů. Možná by bylo lepší opravit lagy
S lagy bohužel netuším co vyrobit :-/ PRostě občas jsou a občas zase zmizí.
Na vyžádání.