PS: opravdu mě pobavil tvůj způsob vyřešení nastavené krizové situace, Rosničko
Poděkování
Re: Poděkování
Taky poděkuju zúčastněným. Příště na vás budu muset být trvrdší. Se nějak bojíte chodit v noci ven.
je cosi shnilého ve státě dánském
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
...ale plíseň je dobrá pro penicilín
z hodně léků však bolí hlava
...a tvoří se závislost
Vhodný čas na odvykací kůru
člen ligy pro zákaz veškerých změn na thalii
I já děkuju. Především všem, které jsem měl doteď tu čest ve hře potkat. Ať už jsou jejich postavy přátelské či nepřátelské.
Tvoříte všichni příběhy hodné zapsání do dějin //myšleno do knih//.
A je mi plebsem a radostí být toho součástí. //i když jsem lama a tele//
Tvoříte všichni příběhy hodné zapsání do dějin //myšleno do knih//.
A je mi plebsem a radostí být toho součástí. //i když jsem lama a tele//
Alkin - potulný minnesänger
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Kulik - seržant Isilské Druhé jízdní
Děkuji LDamianovi za oživování různých koutů světa.
DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
Díky Damiánovi, za hezké zpestření IC dění v Podtemnu

Rau'nun Zau'ndar jeho čas opět přišel!!!
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Riu'kis zahalená Drowka, a cvičitelka zvířátek...
Renderis i tupej nůž ti může skončit v zádech
Za pěknou RP hru, ti poděkuju pěknou smrtí
Kde neni Krocák, tam se nechodí!!
Jako děti jsme se báli příšer pod postelí, pak přijde den kdy pocítíme, že ta příšera je v nás
Země je jiná forma pekla, a lidé jsou jeho démoni
Těší mne, že vás to baví. Snad mi to aspoň chvilku vydrží.
Půlork BU, bývalý šampión arény. BU! UGHR!
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Aktivní, kontaktovat kvůli: záseky, questy, aréna a dění v Kel A Hazru
Tiefling Merakh a Amadeo Crowley. Aasimar Auriel. Hakavarn Skall Ocellom. Drow Nadas a Malzar Zau'ndar. Elf Melron Sil Naril, hobit Peranoel Thoris, lidé Ramon a Adrian Bach, Taranis a asi dvacet dalších. .o)
Děkuju Thalii za krásnej svět a spoustu bezvadnejch dobrodružtví!.
Díky!.
Díky!.
Tak myslím, že bych měl poděkovat, protože se to sluší.
1. Díky moc klukům, že stále hrají a dávají na forum pravidelně propracované IC informace. Zvláště díky Svenovi.
2. Klobouk dolů před Barbarem, který vytvořil kompletní mapu světa v CADu. Ne, neproste ho o ni, stačí mi věřit, že je dokonalá.
3. Díky Damiánovi za skvělou hru, kterou nám umožnil na Thalii za poslední dva týdny, nikdy bych nevěřil, jak skvělá může být hra a rozplétání intrik vlastně jen psanou formou bez platformy NWN za použití pouze reálií Thalie.
1. Díky moc klukům, že stále hrají a dávají na forum pravidelně propracované IC informace. Zvláště díky Svenovi.
2. Klobouk dolů před Barbarem, který vytvořil kompletní mapu světa v CADu. Ne, neproste ho o ni, stačí mi věřit, že je dokonalá.
3. Díky Damiánovi za skvělou hru, kterou nám umožnil na Thalii za poslední dva týdny, nikdy bych nevěřil, jak skvělá může být hra a rozplétání intrik vlastně jen psanou formou bez platformy NWN za použití pouze reálií Thalie.
Děkuji všem hráčům, které v posledních dnech a vlastně už i týdnech zaujalo dění a novinky na Thalii tak, že sami začali pátrat, dávat si věci dohromady, vyměňovat si informace navzájem a podobně.
Zvláštní poděkování v tomto patří podtemnu. Nečekal jsem, že právě hráči podtemna věnují rp dění, intrikám, vyšetřování, diplomacii a podobně tolik času a úsilí.
Je to moc fajn.
Zvláštní poděkování v tomto patří podtemnu. Nečekal jsem, že právě hráči podtemna věnují rp dění, intrikám, vyšetřování, diplomacii a podobně tolik času a úsilí.
Je to moc fajn.
Děkuji JAHovi za skvělou interakci v neděli večer 
Jedna Blondie vládne všem, jedna jim všem káže, jedna všechny přivede, do temnoty sváže.
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
„Nevěřím v boha, který netančí.“ — Friedrich Nietzsche
Rád bych poděkoval JAHovi za dnešní hru. Bylo to epické!
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Děkuji jak je tady zvykem za epickou hru a ještě epičtější závěrečný boj.
PS: Nepřítel posílený nad obvyklý rámec pro lepší užití boje až tak že byl nezranitelný.
Skvělá hra. Děkujeme.
*Edit:
Konec dobrý, vše dobré, děkujeme.
PS: Nepřítel posílený nad obvyklý rámec pro lepší užití boje až tak že byl nezranitelný.
Skvělá hra. Děkujeme.
*Edit:
Konec dobrý, vše dobré, děkujeme.
Olwen Emerald
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Fiona
Wang Yan Vlaštovka
Ještě jednou díky za Alw. Je epesní. Už tam byl čvrtej vejlet a pořád oběvujem něco novýho 
PUF!
Děkuji Kucíkovi za práci na výměně serveru.
A děkuji za Karathského Kurýra (nevím, kdo všechno za ním stojí). Pěkný nápad, zábavné, čtivé provedení. Doufám, že to vydrží a už se těším na další číslo.
Předmět: Karatský kurýr
A děkuji za Karathského Kurýra (nevím, kdo všechno za ním stojí). Pěkný nápad, zábavné, čtivé provedení. Doufám, že to vydrží a už se těším na další číslo.
Předmět: Karatský kurýr
Potlesk pro Kucíka 
"Nikdo není beznadějněji zotročen než ten, kdo falešně věří, že je svobodný."
Johann Wolfgang von Goethe
Dobrá práce... Hádám, že pokud se člověk pokouší přivézt k životu něco jako je NT, tak se to neobejde bez porodních bolestí a několika císařských řezů. Teď to běží jak víno. O to větší respekt a dík Kucikovi.