VYŘEŠENO - CD klíč nebyl autorizován
-
sandoftime
- Urozený
VYŘEŠENO - CD klíč nebyl autorizován
Takže tak. Klíče pořád stejné, kolem páté ráno jsem ještě kraftil. Zkusil jsem se přihlásit na webu a aktualizovat klíče (i když se nezměnily).
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
-
sandoftime
- Urozený
Re: CD klíč nebyl autorizován
Už je to v pořádku, nevím co to bylo zač.
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Prosím vás dá sa niekde zohnať nový CD key? Keď zadám pri registrácii svoj CD key tak ma upozorní že už ho používa niekto iný.
original hru mám, síce je to už dávno čo som ju kúpil. Nieje iná možnosť ako získať CD key? Iba si zakúpiť novú hru?
Taky mám originál hru a ty CD-key mám napsaný na obalu s CD. Pokud ti ty klíčky nečornul nějaký dobrý kamarád, tak to opiš z nich.Brik wrote:original hru mám, síce je to už dávno čo som ju kúpil. Nieje iná možnosť ako získať CD key? Iba si zakúpiť novú hru?
V opačném přépadě použij UTFG a najdi si key-gen.
Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder)
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3)
Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ)
Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
Nakoniec som dal na radu kokosaka a zakúpil novú hru.Hru som preinštaloval ale pri registrácii som bol zase upozornený že CD key už niekto používa, konkrétne Goran91. Skúšal som aj key gen ale priznám sa že z toho som mimo.Nedopracoval som sa k žiadnemu výsledku.
Pomoc prosím. Ďalšie rady a nápady?
Pomoc prosím. Ďalšie rady a nápady?