Ki damage - počet použití by se měl zvyšovat s rostoucím levelem, což se neděje. Mám pouze to jedno co jsem dostal na prvním lvlu samuraje.
Přesný uder - funguje bez problému až na detail, že v combat textu se vypíše jako -casting Značka smrti/casts Značka smrti
K tomu bych měl návrh na úpravu. Schopnost je nejspíš překopčená přimo od prskavek a tudíš má světélkující efekt, cast time a magické zaříkání, což se k samurajovi moc nehodí. Navrhoval bych instatní použití, bez breptání a efekt třeba jako u barbarova rage.
UZAVŘENO: Samuraj
Re: Samuraj
Nechci působit příliš negativisticky, ale moc bych na tahle nová povolání nevsázel. Momentálně asi není nikdo, kdy by měl čas je opravovat a těch chyb tam asi bude dost.
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
-
sandoftime
- Urozený
Mě by vcelku zajímalo, jestli ti tu schopnost nemůžou během castu přerušit. Celkem sázím boty že i jo. (pokud sázku prohraju, upozorňuji, že byly použité)
Your strikes are way too quick to parry Your expression I can't read The game is on! Here I go, but you frighten me!
Ahoj,
Mam takový dotaz. Vzal jsem si ze zvědavosti úroveň Samuraje, ale musím říct,že KI dmg (jak bylo již řečeno) je jen jedna a nefunguje a co je asi hlavní problém, nezvolil jsem si "vyvolenou samurajovu zbraň" protože, žádá nabídka nebyla. Tím pádem hádám,že KI-Síla taky nebude fungovat, protože je k ní zapotřebí mít "zvolenou zbraň" v ruce.
Předem děkuji za rady či připomínky
Mam takový dotaz. Vzal jsem si ze zvědavosti úroveň Samuraje, ale musím říct,že KI dmg (jak bylo již řečeno) je jen jedna a nefunguje a co je asi hlavní problém, nezvolil jsem si "vyvolenou samurajovu zbraň" protože, žádá nabídka nebyla. Tím pádem hádám,že KI-Síla taky nebude fungovat, protože je k ní zapotřebí mít "zvolenou zbraň" v ruce.
Předem děkuji za rady či připomínky
Kapitáán Ajzen Hurikáán
Sneak time= Fun Time !!
Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
Sneak time= Fun Time !!
Já nejsem magor ! i ten mimozemšťan to říkal, že jsem normální!!!
Uzavírám - povolání aktuálně pro hráče nedostupné.