Zyga wrote:Já jenom přihodim že až se budem hledat na místě tak k přesné navigaci bude nejlepší použití telefonu a tak přikládám svý číslo: 721 662 553. Pak se jen stačí ozvat, oznámit polohu a počkat na vyzvednutí (pokud už nikdo nebude schopnej volajícího vyzvednout pokusíme se popsat svojí pozici a vzhled )
A kdyz nebudou schopni ani vyzvednout, ani popsat svou pozici a vzhled, tak je poznate uz od phledu... Bude to ta banda lidi, kteri si hraji na neviditelne.
566344 wrote:Je tam moznost posedet ve stinu? (asi ano, ale radeji se zeptam) V kolik to planujete? Mozna bych se tam dobelhal - podle toho v jakem budu stavu. :/
Nad stoly jsou slunečníky, dá se sedět v hospodě a jsou tam kolem stromy a pod nima lavičky...
Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique,
Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.
no ja bych taky dorazil....Problem je ze mam odpoledi a koncim v 5 tak nez tam dojedu krtkem tak mi to potrva cca do 7!A pokud tam jeste v 7 budete a budete schopny komunikace tak se tam uvidime
Hassan wrote:no ja bych taky dorazil....Problem je ze mam odpoledi a koncim v 5 tak nez tam dojedu krtkem tak mi to potrva cca do 7!A pokud tam jeste v 7 budete a budete schopny komunikace tak se tam uvidime
Když nejsme tam, tak přebejváme už v jednom malým baru či hospůdce asi 5 min pěšo...