NEní chyba: Chyba? - Vůdce smečky
NEní chyba: Chyba? - Vůdce smečky
dnes jsme narazili na velmi zvláštní okolnost. Nalezli jsme vůdce smečky mrtvého ve vosím hnízdě. Do chyb to dávám, protože se mi nechce věřit, že by ho někdo přetáhl přes 4 lokace (včetně Ivory!). Přikládám screen v odkazu. http://postimg.org/image/pw6fjoxrf/
Jaromír Rozhodný - Paladin s volnějším výkladem víry
When they face death, they're all alike. No right or wrong, rich or poor. No matter who they served before. Good or bad, they're all the same. Rest side by side now...
When they face death, they're all alike. No right or wrong, rich or poor. No matter who they served before. Good or bad, they're all the same. Rest side by side now...
Re: Chyba? - Vůdce smečky
Možností je "tamnutý" od druida.
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
Brogar Kovaný - Tradiční trpaslík s netradičními názory - active-ish
Paul Hall Jeho cesta se blíží ke konci
Edgar - Zahrabán v knihách
Lokace jsou to jen dvě a ne, nemusel by s ním žádnej druid přes Ivory.
------------------ =^.^=
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
Titulovaná sekretářka Rodiny Zručných
není nahodou ten vudce z toho dungu pod ivory jak tam jsou všude ti divoci psi? jestli to počitam spravně nebudeme li počitat dung tak to mame jednu lokaci s dungem, druhou lokaci směrem k Ivory, pote ivory. nasledně lokace s vosím hnizdem
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Adriel Bathor Vavelden - Brambory to je moje!
Rhael Etriss - Smrt je jen další začatek
Eliathar Elereth - Ten jenž vždy z nervozni v přitomnosti ženy -_R.I.P v Ivory_-
Jednoduše......vůdce smečky lze přetáhnout pomocí kouzel nebo hlavně pomocí druida i mnohem dále než je tato vzdálenost (jedna nebo dvě lokace navíc už tolik nehrají roli). Pokud proti tomuto "tahání" nemají imku tak bych to viděl jako legální (je to větší PES, ne vlk takže teoretiky pokud by ho někdo netahal kolem Ivory ale i přímo skrze ní tak asi také bez problému). Za mne v tom chybu nevidím.

Jelikož se jedná o "Divoký Pes - vůdce smečky" tak tvůj výpis není přesnýNalkanar wrote:Jeskyně vlků
Les
Doly
Les
Jeskyně vos
Victor Zručný - Nové obzory, nová dobrodružsví a hlavně - nové sny
v pohodě, vubec jsme pravě netušily že je něco takoveho možné.
Gorag - Neuvěřitelna sila, žadna inteligence. -_Lost_-
To by pak nebylo v pořádku, žádné ovládnutí zvířete druidem. Jdou i mnohem silnější šéfíci než si zmínil. Tady pak už je otázka zda to je v poho nebo ne, občas se směju těm TO a co se dá ovládnout.
Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an