kucik wrote:Nicméně si nepamatuju, že by si na to na Thalii dříve někdo stěžoval, takže je divné, že by to najednou přestalo fungovat.
Slova moci jsou exotiky malo pouzivane - viz Caehanuv prispevek. Osobne si tipuji ze tato kouzla nema ani jeden sorc po NT behajici, ze pujde ciste o zalezitosti wizardi. (1) Takze je mozne ze trva jiz dlouho nejaky stav, ktery nikdo nereportoval, protoze se jeho postava doposud nestala cilem takovehoto kouzla.
Dalsi moznost je - s ohledem na referovany post ze imunita na mysl funguje, lec v nejakem lagu spojeni ci zadrhnuti serveru ci klienta se nekde neco potento a/nebo se postizena postava stala cilem jeste neceho jineho co ji "exnulo". Tohle by mohlo (lec ne nutne muselo) byt dohledatelne z logu.
kucik wrote:Je několik možností oprav.
Doporucuji testy jak to vlastne funguje. POzor na soubezne imunity jako imka na paralyzu nebo freedom of movement.
Soubezne pak muzete (jako NT mocipani) jednat o politickem rozhodnuti: jaky ma byt vlastne ucinek? V takove debate (bude-li) se opet hodi to, co psal Caehan o slovech moci vyse.
Vedlejsi poznamka: V aktualnim skriptu NT na slovo moci-omrac je podminka pokud je cilem NT boss. Jelikoz nasleduje, logicky, az po testu zda ma cil pod 150 hp, tak mi prijde na potrebu NT dost zbytecna. Nad 150 hp ma snad i boss jezevecu u Ivory. A pokud uz nejake mnohotisic hp bosse dostanete na hranici 150 hp, tak je s nim v danem ci pristim kole amen. V pomerech NT jde o kouzlo jen a pouze na setkani high lvl castera s low lvl PC(s).
(1) Tzn. jmenovite Deirdry a pak par NPC.